ДетоксикацияДетоксикация –нашият път към жизненост и ясното на ума
Пречиствайте тялото си и животът ви ще се изпълни с енергия и радост

  Днес здравето трябва да се спечели и да се заслужи.Няма магическо хапче и никога няма да има. Кой химикал би могъл да прочисти, алкализира и възстанови някоя тъкан? Тялото ни не може да търпи дори дървена тресчица в себе си, а какво остава за токсични химикали.Трябва обаче да му помогнем ,за да се освободи от тях.
  Понякога е необходимо да променим отношението си към нашето здравето. Ако искаме да бъдем здрави трябва да се храним здравословно, да живеем здравословно, да мислим здравословно и да дишаме здравословно, защото това, което ядем, пием, поемаме от въздуха и поставяме върху кожата си става наша храна или наша отрова. Всичко останало- токсични химикали, материали, метали и други подобни - се приемат като чужди патогени, които възпаляват, стимулират, дразнят или убиват клетките.
 Това е собственото ни тяло. Ако го храним и почистваме правилно, то ще ни служи вярно
.
Интоксикация
  Токсичност (отрова) е широкообхватен термин, който включва много неща- от акумулирането на слуз, до химикали, токсични метали и утайки. Тази токсичност (която е предимно киселинна) и се натрупва в тялото, идва от храната, въздуха, продуктите за лична хигиена, домакински препарати, строителни материали...и много други.
  Токсини и слуз се складират във всички тъкани но се забелязват най-вече в синусите, гърлото, белите дробове, мускулите, черния дроб, бъбреците и кожата.
Тялото се опитва да се освободи от токсините чрез естествения процес наречен болест.
  Настинки, грип, лошо състояние на лимфообръщението, проблеми с белите дробове  и стомашно- чревния тракт, инфекциите, са само някои от симптомите за акумулиране на токсини в тялото.
Ето защо процеса на детоксикация е определящ за нашето здраве.
 Здравето е енергия, която носи жизненост, сила и яснота на ума.
 Детоксикацията не лекува симптомите, нито лекува ръководейки се от концепциите за дефицитите. Детоксикацията е алкализация, хомеостаза, подсилване, обновяване, регенериране и прочистване на тялото.
 Детоксикацията е система, а не лечение. Тя включва умът, емоциите и функционирането на физическото ни тяло.
 Детоксикацията пречиства човека и го връща към природата, освобождава тялото от ацидоза, токсини, химикали, слуз и вредни паразити. Освобождава ума от нежеланите мисли и пречиства цялото ни същество от гнева и нехармоничните ни емоции.
Програмите за детоксикацията ще ни върнат здравето, спокойствието, работоспособността и щастието.Всички статии в "Резонансът на моето тяло"

Всички статии в "Детоксикация –нашият път към жизненост и ясното на ума"Още от "Детоксикация –нашият път към жизненост и ясното на ума"


Йонно пречистване на организма

Защо е необходима детоксикацията? Световни здравни експерти единодушно посочват, че съвременния начин на живот е източник на голямо количество ток ...още

Оксидативен стрес и Антиоксидантите

Свободните радикали възникват в организма като странични продукти на клетъчния метаболизъм. Те увреждат клетъчните мембрани, молекулите на ДНК и са ос ...още

Оксидативен стрес и Антиоксидантите

Свободните радикали възникват в организма като странични продукти на клетъчния метаболизъм. Те увреждат клетъчните мембрани, молекулите на ДНК и са ос ...още

Истинско пречистване с промяна на храненето

Чашата суров зеленчуков сок е най-подходящата напитка с ястието от кулинарно обработени зеленчуци по време на детоксикация — сокът осигурява активните ...още

За потребителя

Продуктите на Здравница

Алое - сух екстракт при запек Алое - сух екстракт при запек

Алое - сух екстракт на капсули притежава благоприятен ефект при хроничен запек. Продуктът не предизвиква привикване и няма странични ефекти....


Цена: 9.00 лв.


Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email