ДетоксикацияДетоксикация –нашият път към жизненост и ясното на ума
Пречиствайте тялото си и животът ви ще се изпълни с енергия и радост

  Днес здравето трябва да се спечели и да се заслужи.Няма магическо хапче и никога няма да има. Кой химикал би могъл да прочисти, алкализира и възстанови някоя тъкан? Тялото ни не може да търпи дори дървена тресчица в себе си, а какво остава за токсични химикали.Трябва обаче да му помогнем ,за да се освободи от тях.
  Понякога е необходимо да променим отношението си към нашето здравето. Ако искаме да бъдем здрави трябва да се храним здравословно, да живеем здравословно, да мислим здравословно и да дишаме здравословно, защото това, което ядем, пием, поемаме от въздуха и поставяме върху кожата си става наша храна или наша отрова. Всичко останало- токсични химикали, материали, метали и други подобни - се приемат като чужди патогени, които възпаляват, стимулират, дразнят или убиват клетките.
 Това е собственото ни тяло. Ако го храним и почистваме правилно, то ще ни служи вярно
.
Интоксикация
  Токсичност (отрова) е широкообхватен термин, който включва много неща- от акумулирането на слуз, до химикали, токсични метали и утайки. Тази токсичност (която е предимно киселинна) и се натрупва в тялото, идва от храната, въздуха, продуктите за лична хигиена, домакински препарати, строителни материали...и много други.
  Токсини и слуз се складират във всички тъкани но се забелязват най-вече в синусите, гърлото, белите дробове, мускулите, черния дроб, бъбреците и кожата.
Тялото се опитва да се освободи от токсините чрез естествения процес наречен болест.
  Настинки, грип, лошо състояние на лимфообръщението, проблеми с белите дробове  и стомашно- чревния тракт, инфекциите, са само някои от симптомите за акумулиране на токсини в тялото.
Ето защо процеса на детоксикация е определящ за нашето здраве.
 Здравето е енергия, която носи жизненост, сила и яснота на ума.
 Детоксикацията не лекува симптомите, нито лекува ръководейки се от концепциите за дефицитите. Детоксикацията е алкализация, хомеостаза, подсилване, обновяване, регенериране и прочистване на тялото.
 Детоксикацията е система, а не лечение. Тя включва умът, емоциите и функционирането на физическото ни тяло.
 Детоксикацията пречиства човека и го връща към природата, освобождава тялото от ацидоза, токсини, химикали, слуз и вредни паразити. Освобождава ума от нежеланите мисли и пречиства цялото ни същество от гнева и нехармоничните ни емоции.
Програмите за детоксикацията ще ни върнат здравето, спокойствието, работоспособността и щастието.Всички статии в "Резонансът на моето тяло"

Всички статии в "Детоксикация –нашият път към жизненост и ясното на ума"Още от "Детоксикация –нашият път към жизненост и ясното на ума"


Йонно пречистване на организма

Защо е необходима детоксикацията? Световни здравни експерти единодушно посочват, че съвременния начин на живот е източник на голямо количество ток ...още

Оксидативен стрес и Антиоксидантите

Свободните радикали възникват в организма като странични продукти на клетъчния метаболизъм. Те увреждат клетъчните мембрани, молекулите на ДНК и са ос ...още

Оксидативен стрес и Антиоксидантите

Свободните радикали възникват в организма като странични продукти на клетъчния метаболизъм. Те увреждат клетъчните мембрани, молекулите на ДНК и са ос ...още

Истинско пречистване с промяна на храненето

Чашата суров зеленчуков сок е най-подходящата напитка с ястието от кулинарно обработени зеленчуци по време на детоксикация — сокът осигурява активните ...още

За потребителя

Продуктите на Здравница

Сода Бикарбонат - без алуминий Сода Бикарбонат - без алуминий

Безопасна добавка в храната! Не съдържа глутен! Содата без съдържание на алуминий има редица благоприятни ефекти за здравето....


Цена: 4.00 лв.


Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email