Решете вашите здравословни проблеми с природни средстваАко искате да почуствате истинското здраве,сила и жизненост, можете да разчитате на изследване с апарата ASYRA и консултация,  която ще ви даде насоки и препоръки за природни лечения.

Системата ASYRA е създадена да окаже помощ при търсенето на отговор за причината на дадено страдание и как да се разреши проблема с природни средства.

ASYRA  е модерна компютъризирана система ,която посредством електродермално  изследване дава информация за хранителна непоносимост, стрес органи, алергии, хормонални нарушения, нарушения на храносмилането и др.Така както в ЕКГ апаратите се използват електроди върху кожната повърхност за измерване на електрическата активност на сърцето, ASYRA използва  чувствителни сензори за измерване на дисбаланса в различните системи на организма.

Основната характеристика на електродермалното изследване е възможноста да установи кои органи не функционират нормално -т.е. функцията им е отслабена вследствие на стрес или възпаление и да избере най -полезното стредство за защита и подобраяване на функцията в този момент.

Най- често задавни въпроси:

Могат ли деца да бъдат тествани със системата ASYRA?

Да ,деца от всички възрасти ,дори и бебета могат да бъдат тествани със системата ASYRA.

Диагностицира ли системата ASYRA болести?

Не. ASYRA разпознава кои органи са в състояние на стрес, различни дефицити – витаминен, минерален, аминокиселинен и др., биохимични и биоенергетични дисбаланси в организама.Така например едно лице може да бъде с диагноза  болест на сърцето.Системата ASYRA може да открие силно възпаление, дефицит на мастни киселини и стрес на надбъбречните жлези.

Колко пъти трябва да се прави изследване с ASYRA?

Решението за това колко пъти да направите тест с ASYRA е изцяло ваше.Обикновено пациентите трябва да бъдат тествани няколко пъти през период от два до шест месеца, за да се балансира и стабилизира тяхното здраве.През този период от време вниманието е фокусирано върху основните дефицити, които се нуждаят от приемането на различни добавки, промяна в диетата, процедури за елиминиране на токсините от организма и увеличаване на физическата активност.

Какво да направя, ако аз вече вземам добавки?

Това е чудесно!Донесете ги в кабинета и можем да проверим със системата как тялото ви реагира на тях и каква е точната доза, която трябва да приемате.

 

Ако мислите, че мога да ви бъда полезна не се колебайте да си запишете час за консултация.

Моб.0886004190 ; служ.8033668

ДКЦ-7,к-т111, бул.”Мария Луиза”191 , София

Всички статии в "Резонансът на моето тяло"

Всички статии в "Резонансът на моето тяло - всичко по темата"Още от "Резонансът на моето тяло - всичко по темата"


Моето пътуване.......

Изпитвали ли сте понякога силното усещане, че сте способни да постигнете много повече в живота си, но като че ли нещо ви спира? Сякаш притежавате поте ...още

Candida Albicans

Гъбичните инфекции правят живота на много жени нещастен ( и на някои мъже също).Системата ASYRA може да покаже каква е причината вие да имате гъбична ...още

ASYRA - тестване за непоносимост към храните (т.н.Вега тест)

Хранителната алергия е неблагоприятна (често непосредствена) реакция към храната ,която включва цялата имунна система. ...още

ASYRA - тестване за непоносимост към храните (т.н.Вега тест)

Хранителната алергия е неблагоприятна (често непосредствена) реакция към храната ,която включва цялата имунна система. ...още

За потребителя

Продуктите на Здравница

Диабор - капки за регулиране на кръвната захар Диабор - капки за регулиране на кръвната захар

Диабор е натурален продукт за регулиране на кръвната захар. Диабор не съдържа никакви токсични вещества, консерванти или оцветители....


Цена: 9.90 лв.


Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email