Може ли да преборим рака с витамин В17? (Част 1)


| Прочетено Прочетено: 17431 пъти | КоменариКоментари: 0



Може ли да преборим рака с витамин В17? (Част 1)

В няколко последователни статии ще ви запознаем със свойствата на витамин В17 и въздействията му върху организма, особено при рак.

През 1950 г. американски лекари открили, че ракът се поражда от липсата на важен компонент в модерното хранене - витамин В17 (амигдалин), наричан още лаетрил. Той се среща в горчивите ядки на кайсиите, черешите и сините сливи. Заради съдържащата се синилната киселина (цианид) ,  витаминът не се консумира в западните страни.

Обаче страхът от отровния цианид е неоснователен, пише сайтът alternativheilung.eu. Той може да бъде освободен в организма само , ако е наличен определен ензим.Този ензим обаче се среща само в раковите клетки и никъде другаде в тялото.  Отровното действие на цианида може да се задейства единствено в болна клетка, която в последствие  синилната киселина унищожава, без да уврежда съседни тъкани и клетки. Ядките от кайсии действат и профилактично при фамилна предразположение към ракови заболявания.

Петер Керн е лечител от дунавския град Ринглинген. Той се е специализирал в лечение на отравяния с тежки метали и рак с природни вещества. Освен това Керн изнася лекции в Германия и САЩ по тези въпроси и ръководи различни уъркшопове.

Тъжната история на витамин В17
Американският учен д-р Ернст Кребс ( на немски –рак ) през 1950 г. изолира субстанция, нарича я лаетрил, тества я върху животни и върху себе си и установява в двата случая, че е нетоксична. И той започва да я прилага върху болни от рак. Две години по-късно той изследва ядките на кайсията, в която открива във висока концентрация лаетрил, който  д-р Кребс нарича витамин В 17. Паралелно с това ученият открил случайно и витамин В 15 пангамова киселина, известна още като диметилглицерин.

Д-р Кребс смята, че ракът е болест на обмяната на веществата.Както при силна липса на витамин С човек заболява от скорбут, така и при недостиг на В17 се стига до рак. Така може опростено да се резюмира неговото заключение, в което се казва още, че В17 може да се прилага и при радиоактивно натравяне и при тютюневи отрови, посочва още сайтът alternativheilung.eu.

Приложението на веществото върху болни от рак било повече от обнадеждаващо. Интересите на учения и на фармаиндустрията не само не съвпаднали,  очаквано витамин В17 не бил непризнат, но и срещу неговото приложение започнала негативна кампания. Твърдяло се, че е високо токсичен  и че такава ефикасност в битката с рака я няма.

Големият проблем бил в това, че В17  като  натурален продукт  не може да бъде патентиран. Всеки може да го лансира евтино на пазара и особена печалба не може да се направи.Дори и в наши дни, по данни от 2007 г. лекарите  продължават да поддържат тезата,  че В17 е отровен.



Съвет на Здравница

разгледай и поръчай Амигдалин (Витамин B17) - екстракт от кайсиеви ядки

разгледай и поръчай Кайсиево масло, студено-пресовано, Здравница - 250 мл.

разгледай и поръчай Масло от горчиви, кайсиеви ядки, Натуралис - 250 мл.

прочети още Може ли да преборим рака с витамин В17? (Част 2)

прочети още Може ли да преборим рака с витамин В17? (Част 3)

прочети още Мислете за рака като за всяко друго хронично заболяване, а не за смъртта!

прочети още Възможно ли е химиотерапията да не лекува рака?

прочети още Как сами да се изследваме за рак на гърдата?

прочети още Ракът е лечим, но фармацевтичната мафия го крие?

прочети още Как в Швейцария лекуват рак с бял имел?

прочети още Възможно ли е микроб да причинява рака?

прочети още Според д-р Симончини: Ракът е Candida

прочети още Ракът бяга от хлебна сода и кленов сироп












Акценти от Здравница



Техники за отпускане и релаксация

Техники за отпускане и релаксация

Всеки ден да намираме време да релаксираме. Споделяме с вас няколко ефикасни техники за отпускане. Едва ли всички ще бъдат добри за вас. Изберете онова упражнение, което ви допадне....още

5 вида упражнения за контрол на емоциите

5 вида упражнения за контрол на емоциите

Емоциите са хубаво нещо. Те правят живота ни по-ярък, по-интересен и наситен. Но понякога те надделяват и тогава ... тогава ставаме много слаби и не можем да се противопоставим на онези, които се изправят срещу нас....още

Добавете живовляк в смутито!

Добавете живовляк в смутито!

Защо да не я включите в смутито, ако можете? Измийте няколко листа широколистен живовляк, накълцайте ги и ги сложете в блендера при другите съставки. Можете да направите различни комбинации...още

Семейството - как ни управлява?

Семейството - как ни управлява?

Съветите са на Полина Василева, психолог и психотерапевт в София. Един от най-добрите психотерапевти, провеждащ сесии на български, руски и английски език....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Какаово масло за равномерен тен Какаово масло за равномерен тен

Сурово, 100% натурално какаово масло! Какаовото масло подпомага почерняването на кожата, като й придава здравословен и равномерен тен....


Цена: 14.00 лв.


Масло от бял трън
Масло от бял трън

Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email