Упражнения за отслабване (част 1)Упражнения за отслабване (част 1)Отслабване без упражнения е като кола без гориво. Физическите упражнения са много полезни както за отслабване така и за доброто здраве.

Най често срещаните физически упражнения използвани за отслабване са упражненията със собствено тегло, от тях се развиват всички мускулни групи :

Коремни преси
Всяка сутрин със събуждането още в леглото правете коремни преси. Вие сами знаете възможностите си и сами ще определите колко коремни преси да правите. Имайте в предвид, че ако започнете да правите по 30 коремни преси, след една седмица броят им трябва да е около 40-50. Лично аз правя всяка сутрин по 50 преси и се чувствам наистина бодър. През деня може да правите още... зависи от свободното ви време, но съм сигурен че 2 минути няма да ви нарушат плановете.

Лицеви опори
Също много известно упражнение за отслабване. Не оставяйте да минат повече от 2 дни през които да не сте правили лицеви опори. Те напрягат главно гръдните мускули и трицепса. Но както споменах и по горе упражненията със собствено тегло напрягат много мускулни групи.

Бягане
Ако имате воля да бягате - изминавайки доста километри бъдете сигурен че ще горите мазнините си светкавично. Разбира се в началото не е нужно да правите големи маратони важното е да започнете и постепенно ще увеличавате разстоянието. При нормално бягане изгаряте по около 100 калории за миля.

Плуване
Безспорно мнението на всички специалисти за плуването, е че то е един от най-добрите занимания за отслабване. С плуването релаксирате докато отслабвате, развивате, стягате и оформяте прекрасно всички мускули по вашето тяло, при това без абсолютно никакви контузии - често срещана пречка при спортуването. Плувайки с нормално бързо темпо вие горите по над 600 калории за един час.

Аеробика
За жените желаещи да отслабнат добра възможност е точно това занимание. На курс по аеробика може да се запишете във всеки град. Там под направлението на опитен инструктор ще изпълнявате различни, за повечето хора дори и налудничави упражнения но много ефикасни за достигането на вашата цел. На курс по аеробика не е задължително да има само жени... но в повечето случаи те са заинтересовани, за разлика от мажете, които наблягат на силови и груби тренировки

За всички маже които са прекалили с бирата е доста наложително да се вземат в ръце и да наблягат доста упорито над фитнес уредите. Мечтата на всяка жена е мускулест мъж, отделете 3 часа седмично ( 3 пъти, наи подходящо през ден) и сбъднете както вашата така и мечтата на вашата половинка.

Една жена също не трябва да отбягва фитнеса с мисълта, че отивайки там тя ще добие грозната МУСКУЛЕСТА фигура на някои момичета решили да си направят гавра с тялото си. Достигането на мускулната маса, която притежава мис "Някое списание за bodybuilding" се прави с нищо друго освен тренировки, тренировки и пак тренировки... за почивка доста стимуланти от които може да не изкарат над 40-50 годишна възраст. Тялото което ще добиете, посещавайки редовно фитнеса ще е като на мис " някое fashion списание" което е доста привлекателно.

Една златна програма с която ще отслабнете наистина бързо:

1. Ходете 2 пъти седмично на фитнес за по час.

2. Два пъти седмично посещавайте плувния басейн за около 40-50 минути ( това е времето през което трябва да плувате без почивките..не прекалявайте с тях)

3. Три пъти седмично правете тренировки с "упражнения със собствено тегло", имайте в предвид, че коремните преси всяка сутрин са задължителни. В тези 3 тренировки пак включвайте това упражнение но не го изключвайте сутринта.

4. Веднъж седмично бягайте.

5. Отделете един или два дни през които да нямате никакво физическо натоварване, защото почивката прави шампионът!Всички статии в "Как да отслабнем"

Всички статии в "Упражнения за отслабване (5)"Още от "Упражнения за отслабване (5)"


Отслабване без принуда като изкачвате стъпала

Какво е най-трудното нещо по време на диета? Това е рязкото ограничаване на консумираните храни. Това е нещо, на което не всеки може да устои. ...още

Летни упражнения за отлабване

Ако имате какво да правя през лятото, тогава можете да започнете чисто нов режим на упражнения за някои губят тегло и поддържане на здравето си. Помис ...още

Аеробика и тяло

На всички е известна ползата от физическите упражнения, както за сваляне на килограми и извайване на фигурата, така и като профилактика на различни за ...още

Упражнения - 2 част

През деня - извършва се лек физически труд, който при възможност се увеличава по продължителност. При жените, занимаващи се с умствен труд, физическот ...още

За потребителя

Продуктите на Здравница

Масло от бял трън - капсули Масло от бял трън - капсули

Белият трън (познат още като Силимарин) се използва в народната медицината от 2000 години, главно при чернодробни и жлъчни заболявания....


Цена: 14.90 лв.


Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email