Как бременната жена да се държи в обществения транспортКак бременната жена да се държи в обществения транспортНека да разгледаме какво трябва и какво не трябва да прави бременната жена в обществения транспорт, така че дискомофрта да се сведе до минимум.

Както знаете бременността е състояние, което продължава около девет месеца. По време на този период жената не трябва да работи, което означава, че половинката и ще отсъства често от дома. Така често на бременната се налага да използва обществен транспорт. Има няколко неща, които всяка бременна жена трябва да знае, за да осигури безопасността си.

В метрото

Метрото може да бъде опасно не само за бременните, но и за хора с лошо здравословно състояние. Причина за това е не само неучтивите пътници, които не желаят да отстъпят място, за да седнете, но и други фактори като температура и газовете във въздуха, нестабилната основа (честото клатушкана).

Много често вагоните на метрото са пълни с пътници, което често води до влошаване качеството на въздуха. В тези условия се повишава риска от прилошаване по време на бременност.

Най-добре е да организирате действията си, така че да не използвате метрото като транспорт, особено в пиковите часове.

В останалите видове обществен транспорт също може да срещнете подобни проблеми. В тролеите, автобусите и трамваите често бременните жени са изложени на сериозен риск за здравето. Най-добре е да предприемате ползването на такива превозни средства извън пиковите часове.

Бременните жени трябва да знаят, че маршрутките са може би най-опасния обществен транспорт, който могат да използват.Всички статии в "Бременност и майчинство"

Всички статии в "Съвети за бременни (30)"Още от "Съвети за бременни (30)"


По-добре без море, ако сте бременна

Слънчевите бани са забранени за жени, които са имали спонтанни аборти, преждевременни раждания, както и при редица заболявания, които съпътстват бреме ...още

Златният месец след раждането, или защо да родилката и бебето да се пазят?

Традиционната китайска медицина нарича дните след раждането Златния месец и счита, че родилката трябва да си почива максимално и да укрепва своето здр ...още

Колко трябва да наддаде бременната?

Първоначално лекарите са били на мнение, че общото наддаване през бременността не трябва да надвишава 7 кг. По-късно за стандарт се определя широкият ...още

Колко да пътуваме по време на бременност?

Коледа и Нова Година ни въодушевяват за пътешествия наблизо и надалеч. Доколко обаче едно пътуване по време на бременност е травмиращо за бебето и съ ...още

За потребителя

Продуктите на Здравница

Телешки желатин за здрави стави Телешки желатин за здрави стави

Телешкият желатин укрепва здравите на ставите, подпомага работата на сърцето, подобрява метаболизма, подобрява здравето на косата, кожата и ноктите....


Цена: 11.40 лв.


Масло от бял трън
Масло от бял трън

Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Масло от сибирски кедър, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от сибирски кедър, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2020 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email