Вълшебната сила на нашето име. Каква вибрация носи то?


| Прочетено Прочетено: 480 пъти | КоменариКоментари: 0Вълшебната сила на нашето име. Каква вибрация носи то?

Името ни има голяма сила и трябва с гордост да си го носим. То носи голяма енергия и ние трябва да знаем това. Вилма Младенова разглежда енергията на всяка буква, като тя е съотнесена към зодията на която принадлежи и към определена карта Таро. Нещо повече авторката обединява в едно цифрите, планетите, картите, зодиите, буквите и ги тълкува.

Всяка буква има определена вибрация, а съвкупността от тях дава сила на името.

Буквите не са разделени на гласни и съгласни, а на лунен, слънчев и венерин тип. Добре е буквите да съответстват на рожденната ни дата и на зодията. Тогава то ще ни подпомага максимално с енергията си. Ако първата ни буква от името не е в синхрон с тях, то тя ще дава известни затруднения във вибрацията.

Друго важно е първата гласна в името да е в синхрон с първата ни буква. Когато са в синхрон взаимно си помагат, а иначе действат леко дисбалансирано.

Много е хубаво името да започва с гласна буква, защото гласните букви представляват нашите желания, мечти, разкриват нашата душа, по-отворени сме за другите.  Съгласните букви ни показват реално какво притежаваме.

А - често, устремено по пътя си,

Е - мъдро, хармонично, ефективно.

Тези две букви взаимно се балансират.

А, М - отговорят на зодия Овен, и са в хармония. Пример за хармонични имена са Аделина, Мария и много други.

Б - носи характеристиката на зодия Телец, а от карти Таро отговаря на Императрицата.

Пример за известна дискармоничност се съдържа в името Лара, то е доста вглъбено и колебливо.

Трябва да се знае, че буквите от слънчевия и лунния тип си партнират хармонично, докато от венериния- само със себе си могат да направят синхрон.

Чрез буквите може да се изчисли и личната ни година, която може да бъде от 1 до 9. Определя се и буквата на трон и оттам се тълкува.

При дисхармония в името напр. е добре да си изберем такова, че да има синхрона, който ни трябва, в противен случай то и новото име отново няма да ни помогне вибрационно.

По имената може да се открие и партньорската съвместимост -напр. първите буквички да са от един и съши тип/ напр. слънчев и лунен/, или само венерин. Ако не е така, то двамата могат да си измислят гальовни имена, така че да подпомогнат и по този начин постигането на повече хармония един с друг. Ако на единият галеното име съдържа гласна А, а на другия- У, то е налице нехармоничност. При произнасяне У е бавно, А е бързо и е предпоставка за известно разминаване между двамата.

Първата буква от личното ни име, броят букви в него, различните гласни и съгласни – всичко това има значение, което трябва да знаем. Благодарение на познанията за гадаене по името, можем да направим прогноза за предстоящата ни година, да открием кои са нашите щастливи числа и да научим повече за бъдещето и себе си!

Името ни е ключът към себепознанието, любовта и успеха, а Вилма Младенова разбулва загадките на неговите части и ни показва как да предсказваме с тях.

В заключение също трябва да се каже, че дори и да има известна дисхармоничност между нас и името ни, то трябва да си го носим винаги с гордост.

Повече за имената можете да намерите в едноименната книга на Вилма Младенова - "Вълшебна сила на името" (издателство ”Асеневци”).Акценти от ЗдравницаБезплатни онлайн консултации за сърдечни амилоидоди до 18-ти март

Безплатни онлайн консултации за сърдечни амилоидоди до 18-ти март

Доц. Мариана Господинова, един от водещите специалисти в България, ще консултира безплатно (без направление от личния лекар) от 25.02.2021 г до 18.03.2021 г през здравната платформа Healthyco....още

Става все по-трудно да си родител в съвременния свят

Става все по-трудно да си родител в съвременния свят

Мащабно проучване, обхванало 8 хил. майки и бащи от 16 страни, с деца до 12 месеца, очертава най-големите предизвикателства пред родителите днес....още

Кожни проблеми, паник атаки, рефлукс и запек се повлияват много добре от гемотерапията

Кожни проблеми, паник атаки, рефлукс и запек се повлияват много добре от гемотерапията

За България гемотерапията е все още нещо ново. Тя използва гемоекстракти, които се приготвят от най-младите части на дървета и храсти, предимно техните пъпки, издънки или корени....още

Седем заблуди в Арттерапията

Седем заблуди в Арттерапията

Арттерапията изобщо не е за всеки. Методът е изключително практичен. Не лекува тип „Абра-кадабра”. Изисква лична ангажираност и отговорност, ако се търсят резултати....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

КуркуМед - мед с куркума и черен пипер КуркуМед - мед с куркума и черен пипер

"Куркумед" на "Здравница" е традиционен, натурален продукт, който съдържа истински, български пчелен мед, куркума и черен пипер....


Цена: 8.80 лв.


Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Масло от сибирски кедър, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от сибирски кедър, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2020 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email