Вълшебната сила на нашето име. Каква вибрация носи то?


| Прочетено Прочетено: 518 пъти | КоменариКоментари: 0Вълшебната сила на нашето име. Каква вибрация носи то?

Името ни има голяма сила и трябва с гордост да си го носим. То носи голяма енергия и ние трябва да знаем това. Вилма Младенова разглежда енергията на всяка буква, като тя е съотнесена към зодията на която принадлежи и към определена карта Таро. Нещо повече авторката обединява в едно цифрите, планетите, картите, зодиите, буквите и ги тълкува.

Всяка буква има определена вибрация, а съвкупността от тях дава сила на името.

Буквите не са разделени на гласни и съгласни, а на лунен, слънчев и венерин тип. Добре е буквите да съответстват на рожденната ни дата и на зодията. Тогава то ще ни подпомага максимално с енергията си. Ако първата ни буква от името не е в синхрон с тях, то тя ще дава известни затруднения във вибрацията.

Друго важно е първата гласна в името да е в синхрон с първата ни буква. Когато са в синхрон взаимно си помагат, а иначе действат леко дисбалансирано.

Много е хубаво името да започва с гласна буква, защото гласните букви представляват нашите желания, мечти, разкриват нашата душа, по-отворени сме за другите.  Съгласните букви ни показват реално какво притежаваме.

А - често, устремено по пътя си,

Е - мъдро, хармонично, ефективно.

Тези две букви взаимно се балансират.

А, М - отговорят на зодия Овен, и са в хармония. Пример за хармонични имена са Аделина, Мария и много други.

Б - носи характеристиката на зодия Телец, а от карти Таро отговаря на Императрицата.

Пример за известна дискармоничност се съдържа в името Лара, то е доста вглъбено и колебливо.

Трябва да се знае, че буквите от слънчевия и лунния тип си партнират хармонично, докато от венериния- само със себе си могат да направят синхрон.

Чрез буквите може да се изчисли и личната ни година, която може да бъде от 1 до 9. Определя се и буквата на трон и оттам се тълкува.

При дисхармония в името напр. е добре да си изберем такова, че да има синхрона, който ни трябва, в противен случай то и новото име отново няма да ни помогне вибрационно.

По имената може да се открие и партньорската съвместимост -напр. първите буквички да са от един и съши тип/ напр. слънчев и лунен/, или само венерин. Ако не е така, то двамата могат да си измислят гальовни имена, така че да подпомогнат и по този начин постигането на повече хармония един с друг. Ако на единият галеното име съдържа гласна А, а на другия- У, то е налице нехармоничност. При произнасяне У е бавно, А е бързо и е предпоставка за известно разминаване между двамата.

Първата буква от личното ни име, броят букви в него, различните гласни и съгласни – всичко това има значение, което трябва да знаем. Благодарение на познанията за гадаене по името, можем да направим прогноза за предстоящата ни година, да открием кои са нашите щастливи числа и да научим повече за бъдещето и себе си!

Името ни е ключът към себепознанието, любовта и успеха, а Вилма Младенова разбулва загадките на неговите части и ни показва как да предсказваме с тях.

В заключение също трябва да се каже, че дори и да има известна дисхармоничност между нас и името ни, то трябва да си го носим винаги с гордост.

Повече за имената можете да намерите в едноименната книга на Вилма Младенова - "Вълшебна сила на името" (издателство ”Асеневци”).Акценти от ЗдравницаКакво е пост-ковид синдром и можем ли бързо да си помогнем?

Какво е пост-ковид синдром и можем ли бързо да си помогнем?

При пост-ковид синдрома се наблюдава задух, лесна уморяемост, постоянна умора, сърцебиене, а също болки в корема, главоболие. Интересното е, че тези, които дори по-леко са прекарали коронавирусната инфекция, се оплакват по-дълго от подобна симптоматика....още

Вишнев оцет за здрави бъбреци и силна щитовидна жлеза

Вишнев оцет за здрави бъбреци и силна щитовидна жлеза

Вишневият оцет е малко познат в сравнение с ябълковия и винения. Той се препоръчва за пречистване на организма и подобряване на бъбречната функция, освен това доставя йод на щитовидната жлеза....още

Физическите упражнения свалят холестерола

Физическите упражнения свалят холестерола

Физическите упражнения доказано намаляват холестерола, но ако приемате големи количества наситени мазнини, не можете да тренирате толкова дълго, че да свалите нивата....още

Първата българска стая за апитерапия отвори врати

Първата българска стая за апитерапия отвори врати

Пчеларят Асен Асенов от село Ярловица е направил първия в България пчелин със стая за апитерапия и дишане на кошерен въздух....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Телешки желатин за здрави стави Телешки желатин за здрави стави

Телешкият желатин укрепва здравите на ставите, подпомага работата на сърцето, подобрява метаболизма, подобрява здравето на косата, кожата и ноктите....


Цена: 11.40 лв.


Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2020 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email