Уъркшоп „Коледно Добротворчество” в София


| Прочетено Прочетено: 739 пъти | КоменариКоментари: 0



Уъркшоп Коледно Добротворчество в София

Има деца, които в писмото си до дядо Коледа тази година ще напишат – „Искам да оздравея”. Техните родители си пожелават само да посрещнат празниците вкъщи. Не всички обаче, ще получат това щастие за Рождество Христово. Някои семейства ще празнуват в болницата. Нека да ги подкрепим!

Инициативата „Коледно Добротворчество“ е на благодарни родители, а събраните средства ще бъдат в полза на болницата – подпомагане на материалната база на лечебното заведение. В „Специализираната болница за активно лечение по детски болести проф. д-р Иван Митев“-София организираме уъркшоп – изработване на коледни украси. След творческия ден ще направим благотворителен базар с украсата, която всички заедно са измайсторили. Базарът започва още на 18-и декември от 11 часа и ще продължи до 20-ти декември. Ще ни намерите във фоайето на „Специализираната болница за активно лечение по детски болести проф. д-р Иван Митев“-София. Средствата ще бъдат дарени на болницата в полза на пациентите и техните близки.

Нека малките пациенти срещнат подкрепата и приятелството на своите връстници, докато заедно творят коледна украса. Нека в навечерието на най-светлите празници подарим на децата си мигове на съпричасност, взаипомощ, приятелство и доверие. Вярваме, че това оздравява тялото и духа по-силно от всяко лекарство!

 „Специализирана болница за активно лечение по детски болести – проф. д-р Иван Митев“ – София извършва комплексна висококвалифицирана помощ - диагностична и терапевтична по всички профили на педиатрията на национално ниво, а също и преподавателска и научно- изследователска дейност по проблемите на детското здравеопазване. Акредитирана е като университетска болница към Медицински Университет - София, в която се обучават студенти, дипломанти, специализанти.

В структурата на болницата влизат 7 клиники, с 11 отделения по различни терапевтични профили на детските болести, клинична лаборатория, рентгеново отделение, вирусологична и микробиологична лаборатории. Единствени за страната са цитогенетична и скринингова лаборатория за новородените деца с хипотиреоидизъм и вродена надбъбречна хиперплазия, центрове за проследяване на бъбречно и чернодробно трансплантирани деца.

Болницата е оборудвана със съвременна апаратура за диагностика и лечение. В „Специализираната болница за активно лечение проф. д-р Иван Митев”- София (СБАЛДБ) годишно се лекуват между 5500 и 6300 деца на възраст от 0 до 18- години по всички профили на педиатрията. Тук работи екип от високоспециализирани кадри, сред които 63-ма лекари, по-голямата част от които са преподаватели в Медицински университет - София и хабилитирани лица, а също и със специалност по детски болести и други тесни специалности (детска пулмология, детска нефрология и хемодиализа, детска неврология, детска ендокринология, диабет и генетика, детска гастроентерология, неонатология, детска ревматология, кардиология и хематология), като продължителната им квалификация е във водещи европейски клиники. Девизът на болницата е: „Здраве за децата, щастие за семейството”.

Началото е в 11 часа на 18-и декември 2018 г. в „Специализирана болница за активно лечение по детски болести – проф. д-р Иван Митев“ – София! Очакваме Ви!

Уъркшоп „Коледно Добротворчество!” се провежда с медийното партньорство и спонсорство на „Канал 3“, „Bar& Cafe Cache“, „Атиа принт“ ООД, „Айпринт“ ООД  и на благодарни родители!











Акценти от Здравница



Десет грешки по време на пости

Десет грешки по време на пости

Защо? Защо постим? Мотивът за това е изключително важен. Ако постим само с цел да стопим килограми, по-добре е да се откажем....още

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Вече 20 на сто от жителите на света страдат от сенна хрема. Затова броени седмици преди проблемът отново да се появи, ценна информация идва от специалистите....още

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Скачането на въже е отлично сърдечно-съдово упражнение, което помага за укрепване на сърцето и подобряване на цялостното сърдечно-съдово здраве....още

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

Всеки, който има желание да отдаде последна почит към проф. д-р Иван Ценев, едно от най-ярките имена в историята на българската, европейската и световната отоларингология, ще може да го направи в Централното фоайе на УМБАЛ Царица Йоанна – ИСУЛ....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Диабор - капки за регулиране на кръвната захар Диабор - капки за регулиране на кръвната захар

Диабор е натурален продукт за регулиране на кръвната захар. Диабор не съдържа никакви токсични вещества, консерванти или оцветители....


Цена: 9.90 лв.


Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email