Ракът обича захар!


| Прочетено Прочетено: 21763 пъти | КоменариКоментари: 1



Ракът обича захар

Какво отличава ракова клетка от нормалната, здрава клетка?

Всеки лекар научава още в медицинското училище за откритието на д-р Ото Варбург, който през тридесетте години на 20-ти век  открива основната биохимична причина за рака. Толкова е голямо това откритие, че д-р Ото Варбург е удостоен с Нобелова награда.

„Ракът се поражда по една основна причина. Тя е замяната на нормалното кислородно дишане на клетките на организма с анаеробно [т.е., недостатъчен кислород] клетъчно дишане.“ Д-р. Ото Варбург

Но какво е другото откритие на Ото Варбург? 

Това, че раковите клетки „дишат“  много по-различно от нормалните клетки . Нормалните клетки се нуждаят от кислород. Раковите клетки не понасят кислорода. В действителност, кислородна терапия е широко разпространена в много от клиниките за алтернативно лечение.

Другото характерно нещо е, че ракът се възпроизвежда благодарение на  процеса на ферментация. Ако някога сте правили вино знаете, че за ферментацията е необходима захар. Метаболизмът на рака е приблизително 8 пъти по-голям от метаболизма на нормалните клетки.

От казаното по-горе може да кажем:
При раково заболяване тялото е непрекъснато претоварено от това да храни раковите клетки. Ракът е постоянно на ръба на глада и по този начин постоянно иска от тялото да бъде хранен. Когато храната е спряна, ракът започва да гладува, освен ако тялото не произведе захар, за да го изхранва.

Кахексия (крайно изтощение на тялото), като краен резултат е следствие на производството на захар от протеини. Точно така , не от въглехидрати или мазнини, а от протеини. Този процес се нарича Глюкогенезис  (glycogenesis). Тази захар подхранва  рака. Тялото накрая умира от глад, опитвайки се да нахрани раковите клетки.

Сега знаейки, че рака се нуждае от захар, не му помагайте!

Има ли смисъл да добавяте нови въглехидрати?

Причината да има толкова Хранителни терапии за рак, днес (и извън факта, че те работят) е, че някой някога е видял връзката между захар и рак. Има много препарати, които се предписват при ракови заболявания , но нито един не е с високо съдържание на въглехидрати и захари, тъй като раковите клетки се хранят със захар.

Защо вашият лекар не Ви казва това?

Трудно е да се каже. Може би вашият лекар счита, че негова е задачата да лекува рака, не ваша. Може би лекаря знае за теорията на д-р Ото Варбург, но никога не включва храненето в уравнението на лечението. Може би...

В края на 1978 г. официалната позиция на Aмериканската Mедицинска Aсоциация (може да се намери в архива на Конгреса) е, че храненето няма нищо общо с болестта Рак.

Може би някои, които са „платили“ данъка на жадния за захар рак са запознати със забележителните резултати на терапиите с Laetrile или  Хидразин сулфат , които спират процеса на glycogenesis при повече от 50% от всички пациенти с кахексия.

В Университета на Минесота са експериментирали с химиотерапия - "smartbomb." Следствие на изследванията - (UofMN ). Лекарство е  „увито“ с покритие, което остава непроменено докато пътува през тялото. Когато достигне до място "без кислород", металното покритие се разпада и освобождава  веществото, което унищожава рака. Защото единственото място в тялото, където няма кислород е раковия тумор.

Знаейки какво „обича“ рака, пациентът трябва да го избягва.
Ракът предпочита варените храни пред суровите (готвенето разрушава ензимите и чувствителните на топлина витамини), така че съобразете вашата диета.

И не забравяйте, ракът обича захар. Ако не харесвате рака, не го хранете!

Материалът е превод от www.mnwelldir.org













Акценти от Здравница



Десет грешки по време на пости

Десет грешки по време на пости

Защо? Защо постим? Мотивът за това е изключително важен. Ако постим само с цел да стопим килограми, по-добре е да се откажем....още

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Вече 20 на сто от жителите на света страдат от сенна хрема. Затова броени седмици преди проблемът отново да се появи, ценна информация идва от специалистите....още

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Скачането на въже е отлично сърдечно-съдово упражнение, което помага за укрепване на сърцето и подобряване на цялостното сърдечно-съдово здраве....още

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

Всеки, който има желание да отдаде последна почит към проф. д-р Иван Ценев, едно от най-ярките имена в историята на българската, европейската и световната отоларингология, ще може да го направи в Централното фоайе на УМБАЛ Царица Йоанна – ИСУЛ....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Златно мляко на прах Златно мляко на прах

"Златно мляко" на прах на "Здравница" съдържа куркума, цейлонска канела, джинджифил и черен пипер. Вкусна и здравословна напитка за цялото семейство....


Цена: 6.60 лв.


Масло от бял трън
Масло от бял трън

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email