Методът на Шевченко - лек против рак?


| Прочетено Прочетено: 20637 пъти | КоменариКоментари: 0



Методът на Шевченко - лек против рак?Палиетивната медицина най-общо означава грижа за пациентите, до чиито имена в медицинските картони е записано зловещото „иноперабилен”, т.е. неизлечим, или обречен. За тях палиативната медицина осигурява различни средства, облекчаващи живота им. Но онова, от което обречените най-много се нуждаят, е надеждата, че ще живеят. А тя е силна, когато се подхранва не само от думи, но от реални мерки. Точно такива мерки предлага нетрадиционната медицина, която в редица случаи има успех или дори прави чудеса.  Ето защо публикуваме един нетрадиционен метод за лечение на ракови заболявания. Ние не се наемаме да правим прогнози какви ще са резултатите, но в едно сме сигурни, че човек е жив, докато в него живее надеждата.

Методът е на руския лечител Николай Шевченко да лекува рак чрез нерафинирано слънчогледово масло и чист спирт буквално взриви читателския интерес – както се съобщава в руската преса.

Ето отговори на най - често срещаните въпроси на пациентите:
1.    Оптималната доза на лекарството?  Дневно това са 30-40 милилитра нерафинирано слънчогледово масло и 15-17 милилитра от 95-96 градусов чист спирт за пиене.

2.    Необходимо е да се подчертае, че при всички болни независимо от стадия на болестта и локализацията на заболяването – през първите 4-7 дни на лечението се наблюдава усещане като парене и бучка в гърлото, както и чувството за оток на хранопровода. Това усещане се предизвиква от образуването на ръбове при заздравяването на микроязвите в хранопровода вследствие на езофагита. Впоследствие тези усещания не би трябвало да се повтарят.

3.    Други масла освен слънчогледовото нямат същия ефект.

4.    В краен случай спиртът може да бъде заменен от 40 градусова водка. Но при това положение се увеличава няколко пъти времето за излекуване. Освен това при заболяване като лимфосаркома има въздействие единстмвено комбинацията – чист спирт със слънчогледово масло.

5.    Лекарството трябва да се пие половин час преди хранене – три пъти на ден. Смесването на става в лъжицата, а като предварително двата компонента се наливат в малко шишенце, то се запушва, после енергично се разклаща около две минути и бързо се изпива.

6.    След първата и втората днеседневка от лечението трябва да се даде петдневна почивка. След третата десетдневка трябва да се направи пауза от 14 до 21 дни максимум.

7.    Употребата на лекарството може да продължи година, а може и две – докато болният напълно се излекува.

8.
    Наблюденията на Николай Шевченко са, чи колкото по-зле се е чувствал болнит и според лекарите по-малко му е оставало да живее, толкова по-бързо и по.забележимо протича неговото изцеряване.

9.    Още в началото на лечението като правило престават да се развиват метастазите.

10.    Никакви други противоракови лечения не са съвместими с метода на Шевченко – ето защо този метод се предлага само на болни, на които медицината не е в състояние повече да им помогне!

11.    По време на лечението могат да се приемат само обезболяващи и сънотворни лекарства – и то само по препоръка на лекар!

12.    Не е необходимо да се съблюдава диета, но трябва да се огроничат плодовите сокове. Не се позволява венозно въвеждане на глюкоза.

Бележки:
Много и интересни са случаите на излекуване на „отписани” болни. Ще изредим само няколко диагнози:
•    На пикучен мехур - трети стадий
•    Рак на правото черво с метастази по корема
•    Лимфосарком на челюстта с метастази в подчелюстните и надчелюстните лимфни възли
•    Рак на 2/3 от стомаха – трети стадий

След период от двадесет дни лечение са настъпили първите подобрения. След година е настъпило пълно излекуване.

Как е станало това, съвременната медицина не може да даде отговор.

Но надеждата винаги умира последна!












Акценти от Здравница



Десет често срещани грешки по време на хранене

Десет често срещани грешки по време на хранене

По-добре да хапнете с апетит и наслада малко от някое трудносмилаемо ястие, отколкото фанатично да преглъщате само чай, или нещо, което не ви се хапва в момента....още

Как да се храним по време на Великите Великденски пости?

Как да се храним по време на Великите Великденски пости?

Постът като вид диета се препоръчва дори от светските лекари – те отбелязват благотворното въздействие на временното въздържане от животински белтъци и мазнини върху организма....още

Йога за укрепване на нервната система

Йога за укрепване на нервната система

Според йога, мозъкът и нервната система са едно цяло. От финото регулиране на нервната система зависи функцията на всяка тъкан в тялото....още

Десет грешки по време на пости

Десет грешки по време на пости

Защо? Защо постим? Мотивът за това е изключително важен. Ако постим само с цел да стопим килограми, по-добре е да се откажем....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Диабор - капки за регулиране на кръвната захар Диабор - капки за регулиране на кръвната захар

Диабор е натурален продукт за регулиране на кръвната захар. Диабор не съдържа никакви токсични вещества, консерванти или оцветители....


Цена: 9.90 лв.


Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email