Уроци за ходене на срещи или как грешките в любовта ни правят нещастниУроци за ходене на срещи или как грешките в любовта ни правят нещастниЗащо повечето жени изпитват притеснение, неудовлетвореност и разочарование от срещите си с мъже? Отговор на тези и други въпроси дават авторите  Райън Браунинг Касадей и Джесика Касадей на книгата „Ще го срещнеш ли някога…” ( издателска къща „ Изток-Запад”).

Винаги ли се чудите: Накъде вървят нещата? Спрете да се питате и открийте 7-те фактора, които са жизненоважни за създаването на дълготрайна връзка!  Уморени ли сте от неангажиращи отношения и свалки за една вечер? Научете защо изчакването е новата любовна игра.  Винаги излизате с неподходящи мъже? Разберете как да се отървете от старите си модели на поведение и в същото време да се научите да привличате към себе си нови възможности.

Притеснявате ли се дали той ще ви се обади след като сте раздели вечерта? Докато сте под напрежение, действително повечето жени се потят, пулсът им се ускорява, а сърцето бие толкова силно, сякаш имат парен чук в гърдите.

Жените, които ходят по срещи в днешно време, имат едни и същи симптоми, които авторите наричат

„ Безпокойството на съвременната жена
по време на среща „.


 Терминът „съвременна жена“ се отнася за всяка жена (от всяка възраст) в днешната технологична ера, а „безпокойство по време на срещи“ означава физическото страдание (ускорен пулс, препускащо сърце и т.н.), причинено от неведението, в което жената изпада, докато се среща с някой  мъж.

Изненадващ е фактът, че в по-голямата си част тези, които страдат от тези симптоми са жени със самочувствие,  които са удовлетворени от почти всеки аспект на живота си: те  имат страхотни приятелства и кариери, разнообразни лични  интереси и любящи семейства – това са само някои от безметежните страни на живота им. Тези съвременни жени са способни да водят динамичен живот и да имат много приятели  и колеги, но що се отнася до това, което наричаме

Четирите стълба на близосттаУроци за ходене на срещи или как грешките в любовта ни правят нещастни
– срещи, любов, секс и връзки,


 – всички те страдат от различно по своята сила безпокойство. Забележително при всички тези жени (в това число може  би сте и вие) е, че повечето от тях никога не са се сковавали  от притеснение при други обстоятелства. Но когато излизат с мъж, те стават нервни, несигурни и губят контрол.

Проблемът не е в мъжете, с които се срещате, нито в града, в който живеете. Не е в онзи, който ви е напуснал , или в  това, че не сте достатъчно красиви, имате няколко излишни  килца или се чувствате прекалено стари.

Проблемът е в това, че никой никога не ви е учил как да се държите на срещи.Това важи за необвързаните, разведените, вдовиците, дори за онези, които имат връзка и все още се чудят как да се държат с мъжа, с когото „ходят“.

Учили са ви как да пресичате улицата,
но не са ви учили как да ходите на срещи.


  Учили са ви да умножавате числа, да карате кола, да пишете съчинения, да ръководите бизнес, да попълвате данъчни декларации и дори как да изправяте  косата си с някоя от онези керамични преси.

Може да сте събрали някои сведения по личните въпроси от приятели, от интернет, от списания и филми, които ви показват как да флиртувате и дори как да правите невероятен секс, но никой никога не вие  е казвал как можете да изградите истинска сърдечна и дълбока връзка.

Всеки човек иска да бъде обичан и да усети онова присвиване под лъжичката.

Какво искате – няколко целувки или живот, изпълнен със страст?

По време на срещите двама души за първи път усещат дали  между тях може да се получи нещо. Затова, що се отнася до сърдечните въпроси, трябва да сте много внимателни и съобразителни в периода на срещите. Когато приемате неангажиращото „висене и натискане“, докато излизате с някого, вие всъщност намалявате шансовете си да срещнете любовта.

Точно така. Дори да ви се струва напълно подходящо да се отдадете на ласки, без да сте сериозно обвързани с някого, имайте предвид, че това може да разруши бъдещите ви отношения, твърдят авторите на книгата, които определят себе си като дипломирани житейски съветници.

В действителност самите срещи в наши дни могат да бъдат много обезсърчаващи за
онези, които не знаят как всъщност да се държат – особено в среда, допълнително усложнена от виртуалния свят на интернет.

Вече съществува една напълно различна сцена за срещи, в която се намесват всякакви технологии, които могат да ви свържат с хора по целия свят. С всички тези непознати пътища пред вас как да се справите най-разумно и успешно?

 Подготви: Светлана ЖЕЛЕВА
Всички статии в "За жената"

Всички статии в "Секс и отношения (71)"Още от "Секс и отношения (71)"


Защо правите от изневярата чак такъв проблем?

Може ли да бъде преодоляна изневярата и как? Отговор на тези и други въпроси дава семейният терапевт Стоян Георгиев. ...още

Разгадаха защо се влюбваме и защо правим секс?

Неотдавна и науката се включи в шоуто и сега ние сме в състояние да установим биохимичните процеси, които настъпват, когато някой се влюби. Освобождав ...още

Жените изневеряват заради ген

Причината за женските изневери е на генетично равнище. Изследователите открили специфичния ген AVPRIA, който е свързан с изневерите. При определено ра ...още

Сексът 3 пъти седмично подмладявал със 7 години

Всички са наясно с положителните черти от секса. Например изследванията сочат, че 58% от мъжете и жените, които редовно гледат еротични филми с полови ...още

За потребителя

Продуктите на Здравница

Сироп от черен бъз - без захар Сироп от черен бъз - без захар

Сиропът от черен бъз на Здравница е натурален продукт, произведен в България, по домашна рецепта. Не съдържа захар! Подходящ е и за диабетици....


Цена: 6.50 лв.


Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Цейлонска канела на прах - 50 гр.
Цейлонска канела на прах - 50 гр.

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2020 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email