Какви са трендовете в eстетичната медицина?


| Прочетено Прочетено: 502 пъти | КоменариКоментари: 0



Какви са трендовете в eстетичната медицина?

Съветите са на д-р Людмила Цалбрукнер, лекар по естетична медицина - Виена.

Биокозметиката остава голям тренд. Друга новост са конците, които се слагат за стягане кожата на лицето. Има различни видове, вкл. и златни конци. Трендът сега е те да са биоразградими, за да може организмът да ги приеме, а не да ги отхвърли. В противен случай могат да се получат грануломи и хронични възпаления.

Трети голям тренд със сигурност е т.нар. вампирски лифтинг (Vampire Lifting). Той се прави със собствена плазма и може , при желание, да се смеси с други съставки: напр.хиалурон (за повече обем) или с витамин.

Последната новост е криолиполизата. Тя е метод за трайно премахване на мастни депа чрез замразяване на мастната тъкан. Това е уред, който се слага на местата, които искаме да отстраним, той има вакуумни накрайници, които засмукват тъканта. После тя дозирано и постепенно се охлажда до температура от  минус 8 С за определено време, и след това фиксираните мастни клетки бавно се разграждат.

Не по-малко интерес продължава да предизвиква и темата хиалурон. Той дава обем и е много интересен материал. Когато се инжектира повърхностно, той подобрява качеството, еластичността и влажността на кожата. Това е специален вид хиалурон, който си слагат звездите (Анджелина Джоли ) и той им осигурява сияйно лице.

За разлика обаче от България в Австрия видимо не личи, че австрийците са подлагат често на разкрасителни процедури. Това е разликата между източното светоусещане за живота (българки, рускини и др.). Тези пациентки идват и казват: „Аз искам да се вижда!. Искам хората да видят, че мога да си го позволя.”

Докато австрийските критерии за красота са малко по-различни. Те идват и казват, че искат това, което с годините се е променило да си го върнат като искат да изглеждат естествено, само, че напр. с 10 години по-млади.











Акценти от Здравница



Десет често срещани грешки по време на хранене

Десет често срещани грешки по време на хранене

По-добре да хапнете с апетит и наслада малко от някое трудносмилаемо ястие, отколкото фанатично да преглъщате само чай, или нещо, което не ви се хапва в момента....още

Как да се храним по време на Великите Великденски пости?

Как да се храним по време на Великите Великденски пости?

Постът като вид диета се препоръчва дори от светските лекари – те отбелязват благотворното въздействие на временното въздържане от животински белтъци и мазнини върху организма....още

Йога за укрепване на нервната система

Йога за укрепване на нервната система

Според йога, мозъкът и нервната система са едно цяло. От финото регулиране на нервната система зависи функцията на всяка тъкан в тялото....още

Десет грешки по време на пости

Десет грешки по време на пости

Защо? Защо постим? Мотивът за това е изключително важен. Ако постим само с цел да стопим килограми, по-добре е да се откажем....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Телешки желатин за здрави стави Телешки желатин за здрави стави

Телешкият желатин укрепва здравите на ставите, подпомага работата на сърцето, подобрява метаболизма, подобрява здравето на косата, кожата и ноктите....


Цена: 11.40 лв.


Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email