Лечителката Веселка Илиева: Диета 100 лимона сваля 5 кг. за 7 дни


| Прочетено Прочетено: 1529 пъти | КоменариКоментари: 0Лечителката Веселка Илиева: Диета 100 лимона сваля 5 кг. за 7 дни

С оргонити лекувам болестите в тялото. Те церят и психични проблеми. Черен бъз помогна на Блага Димитрова срещу рака, живя 10 години повече. Вещите ни разболяват, казва Илиева в интервю за „Лечителите на България”, част 3.

Коя е тя?
Веселка Илиева е на 32 години от София. От десетилетия изучава билките. С тях прави лечебни отвари и лапи при проблеми с болни органи. Силата на Веселка е в ръцете и биоенергията й. Понякога лекува и с ръкополагане. Освен с билки, тя се занимава и с оргонити. Кристалите помагат за активиране на жизнена енергия за нас от Космоса. С тях тя възстановява жизнените ни сили на жизическо, емоционално, ментално и психическо ниво.

- Веселка, какво означава „оргонити”?

- Това са кристали, които от една страна активират живoтвopящaтa eнepгия в нac caмитe, a oт дpyгa cтpaнa пpивличaт жизнeнa eнepгия зa нac oт Kocмoca. Toчнo тaкивa кpиcтaли cъчeтaвам и влагам в оргонитите, създадени c цeл дa пoмaгaт на конкретния човек за конкретния му проблем. С тях той много по-лесно възстановява жизнените си сили на всички нива. Иначе терминът „Orgonite” се отнася за нов клас материали, които са съставени от смес от метални частици в органична среда, в която те са потопени. Обикновено този медиатор е смолата. Оргонитите така да се каже, представляват енергийни чистачи. Можете да ги използвате за медитативно лечение, чрез поставяне между дланите на ръцете по време на медитация или наблизо до мястото на медитация. Спокойно можете да ги носите и със себе си, за да си гарантирате непрекъснато изчистване на пространството около вас и за защита от различни форми на енергийна атака, като се започне от психически атаки до електромагнитно замърсяване. Можете да ги използвате и за подобряване на интуицията. Добър вариант е да държите вода над оргонита и по този начин тя да се зареди и структурира с положителна енергия. Аз често използвам такава вода като универсален тоник. Намирам я за доста полезна във физически и енергиен аспект.

- Оргонитите облекчават ли болката при болест?
- Да, освен това ускоряват оздравяването, помагат и при всякакви психични проблеми. Успокояват.

-  А вие как се насочихте към лечение с оргонити?
-  Първоначално се интересувах от билките. Прочела съм почти всичко излязло по темата. Сама си правя много отвари и тинктури. Като малка прекарвах доста време на село при баба и дядо. Когато се наложи да живея в града усещах, че имам някакъв енергиен глад, боледувах и нямах обяснение за това. Почнах да се самолекувам с билки, след това се запалих по оргонитите и пирамидите и тяхното въздействие върху организма на хората. Започнах да си майсторя сама оргонити, а след това пренесох уменията си и върху различни болни хора, които идват с желание да им помогна. Така започна всичко.

- Споделяте, че черният бъз е билката, която използвате всяка година и с нея най-често церите хората?
- Да, точно така. Аз съм един от най-големите фенове на тази най-българска билка. Лечителят Петър Димков е излекувал с нея много хора от различни страдания. Дължината на вълната на черния бъз, измерена с Кирлианова фотография е 8 метра. Това е дължината на вълната на здравето. Много малко хора могат да постигнат такова състояние на абсолютно здраве, защото болните или хроничноболните хора имат по-къса вълна, когато им измерят аурата. Съществуването на вълните на билките не е тайна за физиците. Човешката аура също се мери посредством Кирлианова фотография. Иначе аз много обичам да бера черен бъз, от него правя сиропи, сладка, лекувам хората. Знам от приятели лечители, че поетесата Блага Димитрова е лекувана от рак с черен бъз и е успяла да удължи живота си с над 10 години. Всичко в това растение е полезно – корените, листата, цветовете и узрелите плодчета, само докато е зелен е токсичен.

- Кои други билки са ви любими?
- Жълтурчето също има превъзходни свойства. От неговите цветове се прави сироп за прочистване на черния дроб. Дръжките му пък нормализират високата кръвна захар при диабетно болни. Много силни са хвощ и живовляк. Кокичетата ни също са уникални. От тях се правят изключителни лекарства за сърце.

-  Можем ли само с билки да се излекуваме, Веселка?

- Смятам, че може, но не мога да говоря от името на всички билкари. Все пак билките ни помагат като ни „вкарват” силна земна енергия от една страна и от друга с дължината на вълната, с която разполага всяка билка, удължава нашата вълна от 8 метра, която всички „скъсяваме” с нездравословния живот, който живеем. Ето пример – много са популярни капките на доктор Бах. Те са различни варианти, има дори и такива, които се използват за спешни състояния, т.е. ако сме изпаднали в безсъзнание да не върнат „обратно” тук и сега (Смее се). И друго искам да кажа – освен на билките, трябва да разчитаме и на себе си, т.е. да работим върху здравето си. Това става като отворим сърдечната си чакра. Живеенето само с материални неща намалява вибрациите ни и от там се разболяваме. Вещите ни разболяват, в тях няма енергия, няма живот.

- Болестта е липса на енергия, така ли е?
- Да, именно. Душата ни се разболява, когато я храним с нискочестотни храни, като телефон, кола, скъпи дрехи, например. Няма проблем това да ни радва, но не бива да се превръща в основната ни радост в живота. Душата ни най-много „плаче” за духовна храна, от нея тя се зарежда – да ходим сред природата, да се наслаждаваме на гледката й, да контактуваме с хора, да се докосваме, обичаме. Любовта само ще ни спаси.

- Във форумите е много популярна ваша диета с лимони. Ще я разкриете ли пред нас?
- Да. Рецептата се казва „100 лимона за здраве”. Тя е уникална и е хит сред моите пациенти. С нея можете да свалите и излишните си килограми. До 5 кг за седмица се свалят. Прочистването трае 19 дни. Започва се ден преди пълнолуние и завършва три дни след новолуние. Желателно е процедурата да се прави веднъж годишно – най-добре през пролетта. Идеята е да се подсили организма след отиващата си зима. Това е и времето, в което започват да се вихрят вирусните епидемии, а лимонената инжекция е добър щит срещу тях. Взимате 100 броя здрави, добре узрели лимони и започвате – 1 ден – 1 лимон. Изцежда се, разрежда се с вода на вкус и се пие. 2 ден – 2 лимона, 3 ден – 3 лимона, 4 ден – 4 лимона, 5 ден – 5 лимона, 6 ден – 6 лимона, 7 ден – 7 лимона, 8 ден – 8 лимона, 9 ден – 9 лимона, 10 ден – 10 лимона, 11 ден – 9 лимона, 12 ден – 8 лимона, 13 ден – 7 лимона, 14 ден – 6 лимона, 15 ден – 5 лимона, 16 ден – 4 лимона, 17 ден – 3 лимона, 18 ден – 2 лимона, 19 ден – 1 лимон. Не се прецежда лимоновия сок. Колкото по-гъст е той, толкова по-добре ще се усвои от организма ви. Не се притеснявайте от голямото количество прием на лимон, защото витамин „С” не може да се предозира – каквото не е необходимо на организма ви, той ще го изхвърля с урината. Лимонената рецепта не е подходяща за хора с гастрити и язви. Прочистването е за клинично здрави хора. Храната ви по време на прочистването трябва да е лека и по възможност вегетарианска. Ограничете животинските мазнини, алкохола и пушенето.

- Използвате и лечение с цветове в терапиите си, нали така?
- Да. Дори гледането на дъгата е здравословно, доказано е. Това е така, защото в нея има всички цветове, които са и в нашите чакри. При всяко неразположение има липса на цвят или цвят в изобилие, което създава дисхармонията и болестта. Всеки човек се облича в зависимост от духовното си състояние и по това как е облечен, може да му се постави диагноза. Лечителите го правят, Петър Димков също го е правил. Именно с това се занимава и цветотерапията – коригира с цветове проблемите в аурата на хората.

- А медитация използвате ли?
- Когато се моля медитирам. Вярвам в силата на мантрата – мантрите са слововибрационен метод на въздействие на енергийното поле на човека. Всяко говорене е вид мантруване и можем или да разболяваме, или да лекуваме с думите, защото както се казва – „В началото бе словото”. Вярвам в молитвите. Изказани със силна вяра, чистота и намерение, те завъртат енергийното поле и издигат духовно човека над дребнотемите на деня. Вкарват ни високочестотна енергия, която ни дава сили да творим сами съдбата си.Акценти от ЗдравницаПриложиха нов метод за нехирургично лечение на чернодробни тумори за първи път у нас

Приложиха нов метод за нехирургично лечение на чернодробни тумори за първи път у нас

Първите в България процедури за лечение на тумори в черния дроб с емболизиращи микросфери EmboCept S бяха успешно проведени в инвазивния сектор на болница „Тракия“....още

Засилени проверки на яйцата, козунаците и агнешкото преди Великден

Засилени проверки на яйцата, козунаците и агнешкото преди Великден

Във връзка с наближаващия християнски празник Великден Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) организира засилени проверки на обекти за производство и търговия с храни....още

Защо побелява косата и как да отложим това явление?

Защо побелява косата и как да отложим това явление?

Побеляването на косата е неизменна част от остаряването на човека. Бялата коса, обаче, може да се появи във всяка възраст, а причините са много разнообразни....още

Витамин D или защо е най-важното да не го предозирате?

Витамин D или защо е най-важното да не го предозирате?

След късите зимни дни с малко слънце и дебелите пуловери със сигурност ще ви липсва малко витамин D в тялото. Най-добрият доставчик на витамина е от слънцето, но не винаги е възможно той да се достави в по-високи дози само по този начин....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Натурална бяла хума на прах - Здравница Натурална бяла хума на прах - Здравница

Бялата хума е най-фината от всички глини. Богата е на цинк, магнезий и микроелементи....


Цена: 3.50 лв.


Рожково брашно, Здравница
Рожково брашно, Здравница

Канела (Цейлонска) на прах, Здравница - 200 гр.
Канела (Цейлонска) на прах, Здравница - 200 гр.

Телешки колаген, Здравница
Телешки колаген, Здравница

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Картофено брашно, Здравница
Картофено брашно, Здравница

Конопено масло, Здравница - 100 мл.
Конопено масло, Здравница - 100 мл.

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница Здравница - Google Plus RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2017 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email