Лечение с информационни копия. Какво и как лекува информираната вода?


| Прочетено Прочетено: 7608 пъти | КоменариКоментари: 0



Лечение с информац

Информационните копия са не толкова алтернативно, колкото допълнително лечение, което ускорява оздравяването, казва д-р Марина Логвиненко от възстановителен център "Хармония" в Бургас

Визитка: д-р Марина Логвиненко
Д -р Марина Логвиненко, лекар, физик, вече е провела доста научни изпитания  по IC Medical технологията  в Бургас, където живее от 20 години. Събрала е и много изследвания на свои пациенти, съгласили се да се подложат на новото лечение. В архива й има и снимков материал, и лабораторни изследвания, регистрирани от независима външна лаборатория. В момента тя разширява наблюденията си и в естетичната хирургия.

- Д-р Логвиненко, как се запознахте с IC Medicals технологията?

- Аз съм  физик по образование и имам диплома по китайска медицина (иглотерапевт). За IC Medicals технологията разбрах от моя колежка от Урал.Тя е постигнала интересни резултати, които сподели с мен. Аз от 15 години работя с биорезонансни технологии и ми е ясно как става прехвърляне на информационни копия. Само , че аз ги правих със специална апаратура и достъп до тях са имали ограничен брой пациенти. Сега проектът IC дава възможност на всеки човек през интернет за няколко минути да има желаното копие.

- Колко време ви трябваше да се убедите в предимствата  на новия метод и ползата му за пациентите, а също и да усвоите тънкостите му?
- В проекта работя четвърта година. Прилагайки метода в практиката веднага можех да видя резултатите, защото имам възможност не само да препоръчам на пациента подходящото информационно копие, но и да го тествам върху него. Например имах  12- годишен пациент с диагноза диабет. Диск с копие Глюкофаж слагахме непосредствено на ляво подреберие в проекция на задстомашна жлеза в тази част, където се изработва инсулин. Засякохме времето и се оказа, че след 20 мин. показанията на кръвната захар паднаха на 3 единици.

- Как в България, и по- специално в Бургас, където работите гледат на този метод?
- Хората, които имат недоверие може би пробват да използват такъв метод за възстановяване повече от любопитство, но повлиявайки се, получавайки резултати  започват да се отнасят с по-голямо доверие. Разбира се, на всеки пациент се обяснява подробно за метода и IC технологиите. Хората постепенно започват да приемат информационна медицина даже не като алтернатива , а по-скоро като допълнително лечение, което може да ускори оздравяване.

- С колко информационни копия на различни субстанции разполага вашия център и при какви случаи те помагат?
- В момента разполагаме с 60 копия на различни препарати. Добри отзиви имаме от хора с проблеми в храносмилателната система, диабет, нервни болести, безсъние, кожни заболявания. Имаме случаи с ракови заболявания, автоимунни , ставни и др. болести.

- Бихте ли споделила някои конкретни случаи от вашата практика и как точно тези субстанции помагат?
- Ще ви разкажа за случай с остра левкемия.Лекувах пациент с биорезонанс в продължение на 8 месеца преди да започна да прилагам IC технологии. Всички показатели на кръвта и костен мозък се нормализираха. В онкоклиниката това предизвика голямо учудване и дори недоверие в методите на моето лечение. След 2 години постепенно някои показатели на кръвта започнаха да се влошават и човекът отново дойде във възстановителен център "Хармония"- Бургас (http://harmonylife.bg). Вече имах възможност да му предложа и IC препарат Циклофосфан ,който беше тестван от доктора на биологичните науки проф Суринов.Неговата лаборатория се занимава с изследвания в областта на онкологията.

Приемайки IC препарат Циклофосфан пациентът нормализира кръвната си картина за един месец.

- Кога използвате информационни копия на лекарства върху вода и кога върху зехтин напр.?
- Върху вода използваме при всички случаи на лечението. Зехтин или мазила зареждаме при кожни заболявания. Много добри резултати получих при зареждане на блясък за устни въз основа на прополис с IC комплекс 60 излъчвания при пациенти с херпес. Учудващо, но херпесът минава само след две намазвания.

- До колко време настъпва подобрение за пациента и доколко резултатите на подобрението са трайни? Колко време трае лечението/ въздействието?
- Моето мнение, че след като човек е получил облекчение от прилагането на IC препарати необходимо да продължи да ги използва в своя живот профилактично. В този метод ние използваме три природни явления: свръслаби излъчвания, резонанс и информационни носители (вода, мед, масла, мазила, кремове и т.н.)

Заради това всеки човек консумирайки напр. комплекс от 60 IC препарата ще получава облекчение там, където има резонас с проблемен орган или система. Без странични ефекти!

- Казвате, че  този метод е приложим и в други сфери, бихте ли пояснили?

- Добри резултати имаме и в селското стопанство. Т.напр. правихме изследвания за кълняемастта на зърно като презаписвахме върху него копие от препарат, който увеличава растеж.

- По джоба на българина ли е да се лекува с използвате информационни копия на лекарства върху вода?
- Цената е 30 евроцента за копие, повече от нормална цена за средния българин.












Акценти от Здравница



Десет често срещани грешки по време на хранене

Десет често срещани грешки по време на хранене

По-добре да хапнете с апетит и наслада малко от някое трудносмилаемо ястие, отколкото фанатично да преглъщате само чай, или нещо, което не ви се хапва в момента....още

Как да се храним по време на Великите Великденски пости?

Как да се храним по време на Великите Великденски пости?

Постът като вид диета се препоръчва дори от светските лекари – те отбелязват благотворното въздействие на временното въздържане от животински белтъци и мазнини върху организма....още

Йога за укрепване на нервната система

Йога за укрепване на нервната система

Според йога, мозъкът и нервната система са едно цяло. От финото регулиране на нервната система зависи функцията на всяка тъкан в тялото....още

Десет грешки по време на пости

Десет грешки по време на пости

Защо? Защо постим? Мотивът за това е изключително важен. Ако постим само с цел да стопим килограми, по-добре е да се откажем....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Златно мляко на прах Златно мляко на прах

"Златно мляко" на прах на "Здравница" съдържа куркума, цейлонска канела, джинджифил и черен пипер. Вкусна и здравословна напитка за цялото семейство....


Цена: 6.60 лв.


Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email