Водещ радиестезист у нас проучва енергията на 180 манастира и 220 икони


| Прочетено Прочетено: 6839 пъти | КоменариКоментари: 0



Водещ радиестезист у нас проучва енергията на 180 манастира и 220 икониВизитка:
Д-р Орлин Драганов е председател на Българското дружество по физикална радиестезия. Завършил е Медицинска академия- София, специалност вътрешни болести. Има специализации по нетрадиционна медицина.

Д-р Драганов се занимава с радиестезия повече от 30 години.

- Д-р Драганов, защо започнахте проучване на 180 български манастири и на 220 икони за енергийното им въздействие?

- Това е проучване, което не е правено досега. Известно е, че манастирите са построени на саногенно място, т.е на място, което има здравословни енергии. Когато човек ги посещава, той остава сам със себе си, отправя молитви и разбира се, попада под енергията на самото място. Но различните манастири влияят на различни здравословни проблеми. Ето защо реших да започна радиестезична експертиза на нашите 180 манастира , които да дадат информация хората с кои заболявания е най-подходящо да ги посещават. Разбира се, те трябва да са вярващи.

- Какво сочи проучването досега?
- Всички манастири имат положителна енергия и не е правилно да се казва, че този е „ по-силен” енергийно от друг и  тук не ги сравняваме, а и нямам такова намерение. Много силни са Рилският манастир, Бачковският манастир, но и Земенският манастир и още много други по-малки обители. Аз не посещавам лично манастирите, а разполагам с богат снимков материал за тях и за иконите, които се намират там като ги изследвам коя на какви проблеми може да повлияе. Напр. Обрадовският манастир „ Св. Мина” в  кв.Бенковски - София е много силен при болежки на сърдечно-съдовата, ендокринна, храносмилателна и полова система (при репродуктивни проблеми).

Земенският манастир е подходящ при заболявания на нервната система, отделителната система и нарушения на метаболизма. Ще посоча и светинята Рилски манастир, като ще посоча, че е добре да се посещава до петък. През уикенда има голямо струпване на хора и това влияе в енергиен план. В неделя вечер и в понеделник манастирът се изчиства енергийно. И вторник, сряда и четвъртък са трите най-добри дни за посещение. Рилската света обител е универсална при всякакви болежки и страдания.

- А за иконите?

- Иконите от радиестезична гледна точка се измерват за вредни вълни и лечебен ефект.Много от иконите, които са рисувани до края на 19-и век имат много силен лечебен ефект. На всяка икона се прави отделна експертиза. В изследването влючвам не само български, но и руски, гръцки икони, изобщо икони от православния свят. След като съм готов с експертизите, ще издам книга с включените в тях заключения и препоръки за най-силните икони у нас- на коя икона за кои болежки да се молим за общо 150 болежки. Целта на радиестезичното изследване е да извади  на бял свят много икони, които са малко познати, забравени, но много лечебни. 

- Как махалото може да открие полезните за нас  храни и скрити заболявания?

- Физикалната радиестезия ни дава възможност да разберем предварително ( до 5 години ) напред за евентуално развитие на даден болестен проблем. Т.е можем да хванем изменения на енергийно ниво на дадена система(орган) и да насочим вниманието на човек към това да започне профилактични прегледи и изследвания. Чрез радиестезични вълномери може да се измери функционалната вълна на човешкия организъм като цяло, а също така функционалната вълна на всички негови системи, органи, жлези, тъкани и клетки

По отношението на храната можем да проверяваме нейното качество- съдържание на нитрати, пестициди и дали е подходяща за конкретния човек, предвид на неговите заболявания. Но тази експертиза : кои храни да не приема важи за кратко време-  10-15 дни.

- Малко хора знаят, но чрез махалото може да се направят тестове на лекарства, козметика, билки и билкови продукти.
- Да, така е. Това, което прави впечатление, че в всяка от тези групи се намират много качествени, но и много некачествени продукти от гледна точка на радиестезията. Това е полезно и всеки човек може да си изготви списък с производителите и фирмите на които да разчита. Радиестезичната експертиза става бързо, някои изследвания могат да станат и за 15-20 мин.

- Хората обръщат ли са за съвет кога да се оперират напр.?
- Стига тези хора да приемат радиестезията и да я разбират. Тук става дума за прогностика в радиестезията. Ако не е спешно състоянието, то при планови операции е добре да се направи запитване: Кога човек да се оперира, в коя третина на месеца, при кой хирург и в коя клиника( ако се избира между няколко). Подобен тест може да се направи дори и за изваждане на зъб, колкото и лека, и безобидна  манипулация да се струва това на съвременния човек.

Радиестезична експертиза е необходима и при купуване на ново жилище, като тук се търси то да не е върху геопатогенни зони или върху подземни водни течения, а  също се дава информация  за вложените строителни материали, защото семейството ще започне да боледува. В никакъв случай нови офиси или предприятие не трябва да се строи върху гробищен парцел, терен, който е бил бивш затвор. Имах случай с фирма от Пловдив, която бе закупила парцел от бивше гробище за своя производствена база, посъветвах ги да не го правят, а да си потърсят друго място за строеж. Най-общо казано: гробищата нямат добри енергийни характеристики и не препоръчват върху тях да се вдигат офиси и др. сгради.

Тест може да се направи и при покупка на нова кола, а също и в кой университет ( у нас или в чужбина), и в коя специалност да учи детето, дали това е правилният за нас партньор. Към радиестезист можете да се допитате, когато става въпрос за важните въпроси в живота на човек. Разбира се, всеки човек прави своите избори, но може да получи предварителна ценна информация, което да спести време, нерви и пари на хората. Добре е жените да се тестват и бижутата, които носят за вредни влияния.

- Какво имате предвид?
- Напр. родовите бижута, които се предават от поколения на поколения. Те могат да въздействат енергийно, защото бижута, носени от напр.3 поколения жени са натрупали енергийна информация, която става част от био-енергийното излъчване на новата притежателка. Добре е бижутата да се изчистят от натрупаната в тях енергия, както е добре да се носят нови дрехи.Това препоръчвам нови дрехи , а собствена дреха, която е носена повече от 3-4 години да се подменя с нова.

- Още съвети?
- Живейте прирородосъобразно, мислете позитивно, защото иначе сами си създавате програми за болести и имайте предвид, че аурата на здравия човек излиза от него до 1.7 м. и когато работата продължава 6-8 и повече часа, то компютъра работи срещу теб в енергиен план. Можете да противодействате като сложите малки пирамиди върху компютъра, но е добре те да не бъдат черни на цвят.











Акценти от Здравница



Десет грешки по време на пости

Десет грешки по време на пости

Защо? Защо постим? Мотивът за това е изключително важен. Ако постим само с цел да стопим килограми, по-добре е да се откажем....още

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Вече 20 на сто от жителите на света страдат от сенна хрема. Затова броени седмици преди проблемът отново да се появи, ценна информация идва от специалистите....още

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Скачането на въже е отлично сърдечно-съдово упражнение, което помага за укрепване на сърцето и подобряване на цялостното сърдечно-съдово здраве....още

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

Всеки, който има желание да отдаде последна почит към проф. д-р Иван Ценев, едно от най-ярките имена в историята на българската, европейската и световната отоларингология, ще може да го направи в Централното фоайе на УМБАЛ Царица Йоанна – ИСУЛ....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Какаово масло за равномерен тен Какаово масло за равномерен тен

Сурово, 100% натурално какаово масло! Какаовото масло подпомага почерняването на кожата, като й придава здравословен и равномерен тен....


Цена: 14.00 лв.


Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email