Курс по Антропософска медицина в София с лектор от ШвейцарияКурс по Антропософска медицина в София с лектор от Швейцария

Атропософско общество в България организира курс по Антропософска медицина с гостуващ лектор, д-р Дафне фон Бох, Швейцария на 25,26,27 и 28 октомври 2019 г. в София, хотел Рила.

Програмата на двата дни, събота и неделя е предназначена за лекари и нелекари,терапевти от различни специалности, масажисти, психолози и др, които практикуват. Лекциите от 19.00 ч. през всички 4 дни са предназначени за всички желаещи.

Ето програмата и кратка прзентация на лектора:
Въвеждащ курс по Антропософска медицина за лекари. Тема: "Дали съвременната медицина има нужда от обновяване
Какво представлява Антропософската медицина?", "Модерната медицина, която се развива след Втората световна война има особено впечатляващи  и уникални успехи за човечеството. Дали обаче в нея, въпреки всичко, има необходимост да се внесе нещо ново? Дали тя може да държи всичко ”под контрол”?

Курсът 25-27 октомври е адресиран към лекари, които могат да забележат, че медицината вече все по-бързо изгубва от своя погледа Човека. Защо и как да го намери отново в неговите ясни форми.

Д-р  Дафне фон Бох е родена в Канада и от много години живее в Бейл, Швейцария. Тя е психолог и антропософски общопрактикуващ лекар. Работи като главен лекар в две антропософски клиники по обща медицина и психосоматика. Преподава курсове, води обучения по антропософска медицина в продължение на няколко години в много страни, главно в страните от Изтока и Азия. Издава  книгите на антропософския лекар Ото Волф, пише статии по съвременни медицински въпроси. От 2017 г. тя има частна практика близо до Бейл.

Темите, които ще бъдат разгледани още по време на семинара са: "Подходът на Антропософската медицина към Човека.Лечение и приложение", "Заболяванията от гледна точка на Антропософската медицина и методи на лечение на различни заболявания". "Причини, подход, превенция, лечение: алергии, затлъстяване, повишено кръвно налягане, хипертиреоидизъм и хипотиреоидизъм, промяна на сърдечния ритъм и др.".

С особен интерес се очакват и лекциите на д-р Дафне фон Бох за “Опасността от витамин Д” и “Ваксините - истините за тях”

При интерес  към семинара се свържете с Радослава Ангелова, тел. 0878478638.Всички статии в "Прочетено за Вас ..."

Всички статии в "Полезно (50)"Още от "Полезно (50)"


10 забележителни дървета в надпревара за приза „Дърво с корен 2019”

Започна гласуването за най-обичано българско дърво в 10-то юбилейно издание на конкурса „Дърво с корен“, който търси лични и любопитни истории, свързв ...още

Животът започва след 60 г.!

В България казваме: Ех, един път да излеза в пенсия! Промениха се нещата в живота. Активната фаза на живота е и след 60 г.! ...още

Всеки здравен проблем ни разказва повече от обичайната висока температура, от изследванията или прегледа с ултразвук

Ако говорим за дете, в девет от десет случая можем да обещаем пълно излекуване – стига родителите, семейството също да осъзнават задачата си и да пом ...още

Ранно музикално образование за деца от 3 до 6 г. в София

Децата ще се запознаят с основните музикални понятия и ще имат възможност да танцуват, пеят, докоснат лайе (малка арфа). ...още

За потребителя

Продуктите на Здравница

Диатомична пръст (диатомит) - 250 гр. Диатомична пръст (диатомит) - 250 гр.

Диатомичната пръст е перфектен източник на биологичен усвоим силиций, почиства организма от чревни шлаки, заздравява ставите, подобрява обмяната на ве...


Цена: 16.00 лв.


Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Шипково масло, от семена, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Шипково масло, от семена, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Морска краставичка - тинктура
Морска краставичка - тинктура

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Масло от сибирски кедър, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от сибирски кедър, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница Здравница - Google Plus RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2017 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email