Курс по Антропософска медицина в София с лектор от ШвейцарияКурс по Антропософска медицина в София с лектор от Швейцария

Атропософско общество в България организира курс по Антропософска медицина с гостуващ лектор, д-р Дафне фон Бох, Швейцария на 25,26,27 и 28 октомври 2019 г. в София, хотел Рила.

Програмата на двата дни, събота и неделя е предназначена за лекари и нелекари,терапевти от различни специалности, масажисти, психолози и др, които практикуват. Лекциите от 19.00 ч. през всички 4 дни са предназначени за всички желаещи.

Ето програмата и кратка прзентация на лектора:
Въвеждащ курс по Антропософска медицина за лекари. Тема: "Дали съвременната медицина има нужда от обновяване
Какво представлява Антропософската медицина?", "Модерната медицина, която се развива след Втората световна война има особено впечатляващи  и уникални успехи за човечеството. Дали обаче в нея, въпреки всичко, има необходимост да се внесе нещо ново? Дали тя може да държи всичко ”под контрол”?

Курсът 25-27 октомври е адресиран към лекари, които могат да забележат, че медицината вече все по-бързо изгубва от своя погледа Човека. Защо и как да го намери отново в неговите ясни форми.

Д-р  Дафне фон Бох е родена в Канада и от много години живее в Бейл, Швейцария. Тя е психолог и антропософски общопрактикуващ лекар. Работи като главен лекар в две антропософски клиники по обща медицина и психосоматика. Преподава курсове, води обучения по антропософска медицина в продължение на няколко години в много страни, главно в страните от Изтока и Азия. Издава  книгите на антропософския лекар Ото Волф, пише статии по съвременни медицински въпроси. От 2017 г. тя има частна практика близо до Бейл.

Темите, които ще бъдат разгледани още по време на семинара са: "Подходът на Антропософската медицина към Човека.Лечение и приложение", "Заболяванията от гледна точка на Антропософската медицина и методи на лечение на различни заболявания". "Причини, подход, превенция, лечение: алергии, затлъстяване, повишено кръвно налягане, хипертиреоидизъм и хипотиреоидизъм, промяна на сърдечния ритъм и др.".

С особен интерес се очакват и лекциите на д-р Дафне фон Бох за “Опасността от витамин Д” и “Ваксините - истините за тях”

При интерес  към семинара се свържете с Радослава Ангелова, тел. 0878478638.Всички статии в "Прочетено за Вас ..."

Всички статии в "Полезно (52)"Още от "Полезно (52)"


Психоанализата в България

В буквалния смисъл на думите сега е векът на психоанализата в България. Въпреки интереса към идеите на Фройд още от двадесетте години на XX век, до на ...още

Нов пътеводител из чудодейните места на България

Почти във всяко българско селце, град или местност има определено място, където хората вярват, че се случват чудеса. ...още

10 забележителни дървета в надпревара за приза „Дърво с корен 2019”

Започна гласуването за най-обичано българско дърво в 10-то юбилейно издание на конкурса „Дърво с корен“, който търси лични и любопитни истории, свързв ...още

Животът започва след 60 г.!

В България казваме: Ех, един път да излеза в пенсия! Промениха се нещата в живота. Активната фаза на живота е и след 60 г.! ...още

За потребителя

Продуктите на Здравница

Златно мляко на прах Златно мляко на прах

"Златно мляко" на прах на "Здравница" съдържа куркума, цейлонска канела, джинджифил и черен пипер. Вкусна и здравословна напитка за цялото семейство....


Цена: 6.60 лв.


Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2020 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email