Как да открием любовта според зодията?Как да открием любовта според зодията?

Световнопризнатият астролог Линда Гудман хвърля светлина върху любовните взаимоотношения и дава отговори на въпроса защо честно срещаме трудности при намирането на правилния партньор. Книгата й „Знаците на любовта” (ИК „Сиела”) се радва на ново издание на български език, което е вече по книжарниците!

Линда Гудман е сред най-популярните и обичани имена от феновете на зодиакалните знаци по целия свят. Наличната информация за живота й е оскъдна, но това, което е добре известно на всички, са познанията и дългогодишния й доказан опит в сферата на астрологията.

Едно от най-популярните й произведения – „Знаците на любовта” (с подзаглавие „Нов поглед към човешкото сърце”), излиза в ново издание на български език. В мащабното четиво астроложката разглежда характерните черти и особеностите на дванайсетте астрологични знака, посочвайки силните и слабите им страни и съветвайки как да изберем правилния партньор, приятел и спътник в живота според зодията.

Любовта, твърди Гудман, има чудотворна сила, която е в състояние да превърне всяка мечта в реалност, да промени всяка ситуация в наша полза и да ни заведе до това, което искаме най-силно. Всичко, което трябва да направим, съветва гуруто на астрологията, е да обичаме достатъчно силно и достатъчно дълго.

В „Знаците на любовта” Гудман пише: „Случва се мъж и жена да се срещнат и веднага да разпознаят в очите на другия своята половинка. Очите правилно са наречени „прозорец на душата“. Този мъж и тази жена имат чувството, че познават дори гласовете си: досущ като мелодия, която звучи в главите им. Те начаса долавят неоспоримия факт, че са били, са и трябва винаги да бъдат едно цяло, въпреки че векове наред може да са се борили против съдбата си и да са се мъчили напразно да не бъдат заедно. Почти в момента, в който се срещнат и се погледнат, техните души се разпознават и радостни се втурват една към друга, забравили норми и обичаи, всички добри обноски, защото са водени от вътрешното познание, което е твърде всеобхватно, за да бъде отричано. По необясним начин, без да са си казали и дума, те знаят, че само ако са заедно, ще постигнат съвършенство; ако са заедно, ще се осъществят във всичко. Често наричаме подобно мигновено магнетично привличане „любов от пръв поглед“, която никога не е случайна и съществува съвсем реално. Не може да е просто съвпадение, че хората, родени един за друг, се срещат в определен момент. Техните пътища се пресичат именно защото така е предопределено на едно по-висше равнище на Осъзнаване. Това е резултат от действието на определени духовни енергии.”

От книгата на Линда Гудман научаваме кои са тези енергии, както и как да ги насочим в живота си, за да открием, задържим и осмислим любовта.

Мери Алис Кемери (9.IV.1925 – 21.X.1995) е истинското име на Линда Гудман, родена в Моргантаун, Западна Вирджиния, САЩ.  Астролог и автор на не една и две книги, свързани с астрологията, Гудман е също и нумеролог. „Знаците на любовта” е международен бестселър, който излиза за първи път през далечната 1980 г. От тогава до сега книгата претърпява множество преиздания в редица страни из целия свят.

Откъс от „Знаците на любовта”, Линда Гудман

12- те тайнства на любовта 
Мъжът и жената изпитват огромна потребност да бъдат обичани. Рухваме духом не при мисълта, че ще се разболеем или ще обеднеем, а от страх, че никой не мисли за нас, никой не ни разбира. Отчаяно търсим любовта, независимо колко здрави, богати или мъдри сме, защото нейна алтернатива е самотата. Любовта е блян както на небето, така и в ада, и за светците, и за грешниците, търсим я навсякъде и това в Епохата на Водолея, по време на сексуалната революция, ни отвежда на доста странни места.

Кажи какъв е този ламтеж за секс?
Защо всички тези хора ходят на порнографски филми,а онези пък не ходят...

И циниците, и идеалистите, пуританите и проститутките, фригидните и свръхнадарените, мъжете, които смятат, че жените им трябва да си стоят вкъщи, и привърженичките на еманципацията, които четат Браунинг, и хората, които разлистват „Плейбой“, онези, които гледат анимационни филмчета, и хората, които се прехласват по най-новия шведски еротичен филм – всички търсят едно и също. Независимо по кой път са поели в стремежа да са щастливи, вътрешната потребност, която им вдъхва сила, е любовта. Не да обичат. Не да бъдат обичани. А да споделят любовта. Да обичат и да бъдат обичани.

Защо продължителната споделена любов се среща толкова рядко? За да постигнеш пълна хармония с човека, за когото си роден, трябва да усвоиш уроците на дванайсетте слънчеви знака. Да овладееш мъдростта на дванайсетте тайнства на любовта.
Пътуваме около астрологичното или кармичното колело на живота, прераждаме се под различни слънчеви знаци и понякога напредваме бързо, а друг път едвам кретаме и многократно се връщаме в сектора на даден слънчев знак, за да усвоим стари уроци – ние се развиваме и усъвършенстваме, всеки със своя скорост. Принудени сме от свръхсъзнателното си „Аз“ да овладяваме положителните качества на дванайсетте знака и да премахнем от характера си отрицателните страни, за да се превърнем в цялостни личности, достойни да се слеят със своята сродна душа. В копнежа ни за любов е заложена нашата метафизична мъдрост. Тайнството на живота. Езотеричната истина.

Всеки слънчев знак съдържа сила, която може да се превърне в слабост, всеки слънчев знак съдържа слабост, която може да прерасне в сила по закона на противопоставяните положителни и отрицателни явления. Какво е инатът на Телеца, ако не неговото търпение, но с обратен знак? Какво е импулсивността на Овена, ако не отрицателната страна на неговия положителен Марсов кураж? Дали Лъвът ще предпочете да използва своята огромна гордост и благородство, за да закриля беззащитните, или ще избере да се превърне в без¬очлив деспот на безпомощните? Дали чувствителността и предпазливостта на Рака ще се превърнат в необосновани страхове и фобии? Дали съчувствието и свитостта на Рибите ще приемат негативните нептунови аспекти – коварство, измама, затвореност и бягство от живота? Сами трябва да изберем коя полярност в своя слънчев знак ще следваме. И ако направим грешния избор, трябва да преживеем отново опита на този слънчев знак, докато усвоим положителната му сила.Всички статии в "Прочетено за Вас ..."

Всички статии в "Полезно (55)"Още от "Полезно (55)"


Защо оризът трябва да се измие добре, преди да се свари и други полезни съвети

Как японците остават слаби? Ами, мият ориза. Плакнат го, докато водата се избистри и изчисти не само нишестето, но и от някои токсични вещества като а ...още

Няма ден в който някой да не влети в клиниката с бездомен домашен любимец

Името на д-р Капашиков се свързва с неговия професионализъм, а в последните месеци със случая Трошко - пловдивското коте, хвърлено безмилостно от висо ...още

Как да излекуваме раните на душата си?

Защо се наричат рани на душата? Защото душата е изтощена, когато се отдалечава от своя план за живота и не може да го следва. Точно това се случва, ко ...още

Агресията в семейството: измерения и възможни противодействия

Агресията в семейството придобива особена значимост през последните десетилетия и се превръща в един от основните проблеми на съвременността, от които ...още

За потребителя

Продуктите на Здравница

КуркуМед - мед с куркума и черен пипер КуркуМед - мед с куркума и черен пипер

"Куркумед" на "Здравница" е традиционен, натурален продукт, който съдържа истински, български пчелен мед, куркума и черен пипер....


Цена: 8.80 лв.


Масло от бял трън
Масло от бял трън

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email