Историята на откритието и изучаването на феномена на IC - информационни копия на веществатаИсторията на откритието и изучаването на феномена на IC - информационни копия на веществата

Какво е информационно копие копие (IС) на веществото?
Спектралните характеристики на веществата може да бъдат „записани“ с различни технически средства, прехвърлени в информационен носител и пренесени в организма. В резултат, отговорът на организма спрямо въведеното IC копие на веществото е аналогичен на реакцията му към самото вещество. 

Френският учен Жак Бенвенист. През 1988г. той доказва   наличието на „памет на водата“. През 1991г. за пръв път извършва прехвърлянето на IС копия на вещества на разстояние.

През 2009 г. Нобеловия лауреат Люк Монтание потвърди възможността за пренос на спектрални характеристики на ДНК върху вода.

През 2004 г. радио физикът Марк Грийнщайн и д-р Майкъл Шрайбмън разработват техника за изготвяне и предаване на IС копия. От 2009 г., технологията се развива от фонда DST, който обединява 28 лекари и 12 учени. Беше доказано, че IC копията нямат странични действия.

Технологията IC Medicals е патентована: PCT / RU 2012/000033, WO 2013/112066 А2

Технологията IC Medicals днес


Техническият център на IC Medicals

Сега Техническият информационен център съдържа 60 копия на различни субстанции свързани с човешкото здраве.

Всички компютри, лаптопи, таблети, телефони - сами по себе си са излъчватели на сигнал. Чрез пренос на информационни копия на разстояние, през тях хората вече могат безпроблемно да използват технологията IC Medicals, без да купуват нищо допълнително. За по-висока надеждност и ефективност, може да се използва IC предавател, свързан чрез Bluetooth или аудио кабел.

IC информационните копия могат да бъдат съхраняване за различно време на информационни носители, вода и т.н. 

Проведени физични изследвания

Запис на CD диск на информационни копия на препаратите Предуктал и Арбидол и принудителна луминесценция на хидрокарбонатно питейна вода.

Владимир Леонидович Воейков, д.б.н., професор при Департамента по биоорганична химия в биологичен факултет на Московския държавен университет. MV University (Supervisor). Москва, Русия.

Проучване промени в структурата на двойно дестилирана вода под въздействието на облъчване с информационни копия на лекарствени средства.
Александър Степанов, Ph.D., професор, академик на Руската академия на естествените науки. Институт по екология на човека и хигиена на околната среда, на името на А.Н. Сысина. Москва, Русия.

Устройства и методи за записване и идентифициране на електронната форма на лекарства предавани чрез комуникационни линии.

Дмитрий Святославович Шаповалов, Ph.D., старши изследовател. Институт по екология на човека и хигиена на околната среда на името на А.Н. Сысина. Москва, Русия.

Проучване на рН, ORP, електрическа проводимост на вода, поставен авърху дискове по време на предаване на запис на копия.
Суринам Константинов, д-р, ръководител на лаборатория по радиационна имунология. FGBI "Изследователски център по рентгенова медицина“,  Обнинск, Русия.


Лабораторна оценка на качеството на храната.
Марина Логвиненко, лекар-рефлексолог Бургас, България.

Гравиметрични методи, сканиране излъчването на електрони по време на капацитивна и силова микроскопия при задълбочено проучване на ефекта на преносните свойства на водата при облъчване с информационни копия.

Сергей Новиков, Ph.D., Национален изследователски университет MGIET. Зеленоград, Русия.

Точни диференциални изцмервания на рН на течности облъчвани с информационни копия.
Сергей Kernbah, Ph.D., биофизични Laboratory, Research Center на Advanced Robotics и Environmental Science, Щутгарт, Германия.

Биологични изследвания

Тестване на имуномодулиращите свойства на физиологични разтвори, изложени на облъчване с информационни копия на Arbidola, L-тироксин, Galavita.
Суринам Константинов, д-р, ръководител на лаборатория по радиационна имунология. FGBI "Изследователски център по рентгенова медицина“,  Обнинск, Русия.

Изследване на ефекта на електронни копия на лекарства върху форми, в резултат на храната.
Марина Логвиненко. лекар-рефлексолог, лабораторна оценка на качеството на храната. Бургас, България.

Изследване на ефекта на електронни копия на гиберелинова киселина (хормон на растежа на растенията) на семената кълняемост
.
Наталия Пилшикова, катедра по физиология на растенията Тимирязевска Селскостопанска академия. Москва, Русия.

Едно изследване на поведенческите ефекти на електронната форма на антидепресант "Прозак", предавана чрез Интернет.
Бахарев Б.В.,  Ph.D., старши изследовател. Пушчино, Русия.Всички статии в "IC Medicals- Информационни копия"

Всички статии в "Повече за метода"Още от "Повече за метода"


Революционната технология на информационните копия - история, приложение и развитие

Още през 1988 г. Жак Бенвенист доказва наличието на памет на водата. През 80-те години възникна нова медицина – информационната. В наше време, десетки ...още

Инж. Евгени Германов за технологията IC Medicals

Руският инж. Евгени Германов е ръководител на благотворителния фонд DST, която трасира пътя на научните иновации в практиката, включително и IC Medica ...още

Как чаша вода става информационно копие на лечебни средства?

Технологията IC Medical, която вече е в практиката, чрез свръхслаби електромагнитни излъчвания, създава и пренася на големи разстояния IC информационн ...още

Как работи технологичния модел на IC Medicals?

Технологията IC Medicals има емпиричен характер, защото се развива на базата на експеримента. Процесите тук са така наречената „черна кутия“. Тоест с ...още

За потребителя

Продуктите на Здравница

Масло от черен кимион - капсули Масло от черен кимион - капсули

Маслото от черен кимион на Здравница е мощен и доказан имуностимулатор, аналгетик, диуретик и др. Действа благоприятно на цялото тяло....


Цена: 15.90 лв.


Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Масло от сибирски кедър, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от сибирски кедър, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2020 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email