Грипът идва! Продуктите с черен бъз са необходими и полезни. Кои са и от къде да ги намерим?


| Прочетено Прочетено: 8111 пъти | КоменариКоментари: 0



Грипът идва! Продуктите с черен бъз са необходими и полезни. Кои са и от къде да ги намерим?

За да избегнете настъпващите вируси „Здравница“ горещо Ви препоръчва Черен бъз, както и производните от него продукти. Предлагаме на Вашето внимание някои продукти, които са изключително необходими и полезни в това време на годината.

Сироп от черен бъз

Черният бъз среща навсякъде по влажните места, из храсталаците, в горите и населените места. Из планините се намира на надморска височина до 1500 м.

Сиропът от черен бъз е изключително полезен при:

- при възпаление на дихателните пътища, простудни заболявания, бронхит, пневмония, туберкулозна кашлица;
- при стомашно-чревни и чернодробни заболявания;
- при възпаление на бъбреците и пикочния мехур;
- ревматизъм, подагра и др.
- Народната медицина предписва черен бъз и при кръвно налягане, задух, трудно униниране и кръвопикаене;
- корените и корите се препоръчват като слабително средство, при затлъстяване;
- извлекът от листата – при ревматизъм, хемороиди, кожни заболявания;
- плодовете – като усилващо средство и при невралгия.


Поръчай Сироп от черен бъз от "Здравница" или купи директно от Партньорската, търговска мрежа на "Здравница" в цялата страна.

Черен бъз и кленов сироп


Комбинацията от оригинален канадски кленов сироп и плод от черен бъз е мощен имуностимулатор, подобрява цялостното здравословно състояние и удължава живота.

Сиропът от черен бъз и кленов сироп е подходящ както за възрастни, така и за деца. Не съдържа захар!

Можете да се доверите на истинския кленов сироп, който може да подобри имунната система, състоянието на кожата, а също да успокои корема и червата при стомашни проблеми.

Кленовият сироп съдържа хранителни вещества като цинк и манган, които могат да помогнат да отблъснете болестта, сочи поредно проучване. Цинкът поддържа висок броят на белите кръвни телца, което е жизнено важно за повишаване на имунната система. Манганът пък предпазва кръвните клетки от възпаление, с две думи казано: повече няма вече да подсмърчате.


Поръчай Черен бъз (плод) и кленов сироп - Билков сироп за разреждане от "Здравница" или купи директно от Партньорската, търговска мрежа на "Здравница" в цялата страна.

Изсушен плод от черен бъз

Плодовете на черния бъз имат общоукрепващо въздействие върху имунната система. С черен бъз се лекуват болни бъбреци, заболявания на щитовидната жлеза, гастрит и диабет, кашлица. Женски страдания като миома и мастопатия също се повлияват благоприятно.

Плодът на черния бъз може да се използва за подобряване на имунитета, понижаване на холестерола, понижаване на кръвното налягане, като кръвопречиствващо средство, като слабително и диуретично средство, и зъбобол, сърдечни страдания, туберкулоза.


Поръчай Черен бъз - плод от "Здравница" или купи директно от Партньорската, търговска мрежа на "Здравница" в цялата страна.

Цвят от черен бъз и кленов сироп

Комбинацията от оригинален канадски кленов сироп и цвят от черен бъз е мощен имуностимулатор, безценен продукт при борба с грип, настинка и кашлица.

Сиропът от цвят на черен бъз и кленов сироп е подходящ както за възрастни, така и за деца. Не съдържа захар!

Билковият сироп от цвят на черен бъз се препоръчва при хрема, пресипнал глас, простуда, задух, при трудно уриниране (хроничен простатит), при възпаление на бъбреците и покочо-половите пътища.

Българската народна медицина препоръчва сироп от цвят на черен бъз най-вече при настинки, простуди, грип, грипни епидемии и кашлица. Сиропът цвят на черен бъз е мощно средство за възстановяване на гласа след пресипване, може да се иползва за сваляне на темературата. Съществуват множество научни доказателства, че сиропът е изключително полезен при исхемична болест на сърцето.


Поръчай Черен бъз (цвят) и кленов сироп - Билков сироп за разреждане от "Здравница" или купи директно от Партньорската, търговска мрежа на "Здравница" в цялата страна.

 





Още изпитани продукти за подсилване на имунитета и борба с грипа

Прополис и пчелно млечице
Пчелните продукти катои мед, клей (прополис), пчелен прашец са доказали своята полза за здравето на човека.

Прополисът (пчелен келй) е продукт, който набира все по голяма полулярност в България и света. Редица ефективни натурални продукти са базирани на пчелния клей.

Прополисът притежава изразен бактерициден и бактериостатичен ефект спрямо много патогенни бактерии. Съхранявани при нормални условия, прополисът и спиртният му екстракт запазват антибактерийната си активност в продължение на 3-4 години. Антибактерийните вещества са термостабилни и практически устойчиви на високи температури.


Поръчай Прополисови тинктури от "Здравница" или купи директно от Партньорската, търговска мрежа на "Здравница" в цялата страна.

Масло от черен кимион

За маслото от черен кимион се споменава още в Стария завет, дори е описан начина за добиване на масло от него.

Уникалната комбинация в натуралното масло от над 100 активни компонента и около 50 естествени катализатори за биосинтеза на клетките има силата да регулира имунната функция и да поддържа доброто здраве на човека още от ранна възраст. Съдържа 15 аминокиселини (включително 8 от 9-те незаменими).

За укрепване на имунната система е необходимо да се приема по 1 ч.л. 2 пъти дневно след хранене в продължение на най-малко едномесечен прием.


Поръчай Масло от черен кимион от "Здравница" или купи директно от Партньорската, търговска мрежа на "Здравница" в цялата страна.

 














Акценти от Здравница



Десет грешки по време на пости

Десет грешки по време на пости

Защо? Защо постим? Мотивът за това е изключително важен. Ако постим само с цел да стопим килограми, по-добре е да се откажем....още

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Вече 20 на сто от жителите на света страдат от сенна хрема. Затова броени седмици преди проблемът отново да се появи, ценна информация идва от специалистите....още

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Скачането на въже е отлично сърдечно-съдово упражнение, което помага за укрепване на сърцето и подобряване на цялостното сърдечно-съдово здраве....още

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

Всеки, който има желание да отдаде последна почит към проф. д-р Иван Ценев, едно от най-ярките имена в историята на българската, европейската и световната отоларингология, ще може да го направи в Централното фоайе на УМБАЛ Царица Йоанна – ИСУЛ....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Колакен МАКС - формула за здрави стави Колакен МАКС - формула за здрави стави

Колаген Макс съдържа колаген, глюкозамин, хондроитин, МСМ и хиалуронова киселина. Мощна и ефективна формула за здрави стави....


Цена: 37.80 лв.


Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email