Candida AlbicansГъбичните инфекции правят живота на много жени нещастен ( и на някои мъже също).Системата ASYRA може да покаже каква е причината вие да имате гъбична инфекция и да посочи най- бързия и лесен начин за излекуването и. Вие няма д астрадате повече и ще направите за себеси много повече от това да пиете противогъбични препарати и да спазвате диета. Изследването със ситемата ASYRA е помогнало на много хора да се освободят от Кандида, когато това им се е виждало невъзможно.

Ако се чувствате постоянно уморени?
Ако периодично имате храносмилателни проблеми или вагинално течение?
Candida  може да стои зад тези оплаквания

Какво е Candida Albicans?

Candida Albicans  са гъбички, които живеят нормално в нашето тяло , контролирани от имунната система и от бактериалната флора на организма. Обикновено живеят в храносмилателната система и във влагалището на жените. Могат да бъдат открити и по кожата. Миришещи крака, пърхут, увредени нокти са признак за наличие на Кандида.
Candida Albicans  не изпълнява определена задача в организма, за разлика от бактериалната флора, и затова може да  бъде разглеждана като паразит. При повечето хора гъбичката не причинява оплаквания и симптоми. Проблемът започва, когато имунната система не може да контролира растежа и тя започва да създава различни симптоми. Най - честите оплаквания са: млечница, хронична умора, диария или запек, цистит, ПМС, ставни болки, вагинално течение, загуба или наддаване на тегло, подуване на корема и газове, чувствителност към различни видове храни.

Най- често лечението на Кандида се осъществява с противогъбични препарати, кремове и глобули. В много голям процент от случаите това само подтиска симптомите, което води до рецидиви.
Има натурална програма, която ефективно се справя с Candida. Например: комбинация от  Австралийските есенции и енерговибрационни лекарства, които можете да получите след изследване със системата ASYRA. Можете да разберет какви добавки да вземете, как да промените храненето си и каква детоксикираща програма е добра за организма ви.

Изследването със системата ASYRA включва следното:
  • Nutritional deficiencies
  • Heavy metal burden
  • Fungal signatures
  • Viral and Bacterial signatures
  • Parasites
  • Toxic load
  • Mental and Emotional stress
  • Hormonal imbalances
  • Immune Function
  • Digestive Issues
Предписание и изготвяне на лекарство със ситемата ASYRA , комбинирано с промяна в храненето са много ефективен начин за лечение на Candida и ще ви накара да се почуствате здрави много бързо.
 
Час за консултация и изследване със ситемата ASYRA можете да запишете на тел:
Моб.0886004190 ; служ.8033668
ДКЦ-7,к-т111, бул.”Мария Луиза”191 , СофияВсички статии в "Резонансът на моето тяло"

Всички статии в "Резонансът на моето тяло - всичко по темата"Още от "Резонансът на моето тяло - всичко по темата"


Моето пътуване.......

Изпитвали ли сте понякога силното усещане, че сте способни да постигнете много повече в живота си, но като че ли нещо ви спира? Сякаш притежавате поте ...още

Решете вашите здравословни проблеми с природни средства

Ако искате да почуствате истинското здраве,сила и жизненост, можете да разчитате на изследване с апарата ASYRA и консултация ,която ще ви даде насоки ...още

ASYRA - тестване за непоносимост към храните (т.н.Вега тест)

Хранителната алергия е неблагоприятна (често непосредствена) реакция към храната ,която включва цялата имунна система. ...още

ASYRA - тестване за непоносимост към храните (т.н.Вега тест)

Хранителната алергия е неблагоприятна (често непосредствена) реакция към храната ,която включва цялата имунна система. ...още

За потребителя

Продуктите на Здравница

Диабор - за регулиране на кръвната захар Диабор - за регулиране на кръвната захар

100% натурален продукт за нормализиране на глюкозата в човешката кръв (кръвна захар). Не съдържа токсични вещества, консерванти или оцветители....


Цена: 12.90 лв.


Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Морска краставичка - тинктура
Морска краставичка - тинктура

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница Здравница - Google Plus RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2017 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email