Топ терапевти обменят опит в курорта Албена


| Прочетено Прочетено: 1574 пъти | КоменариКоментари: 0



Топ терапевти обменят опит в курорта Албена

Двустранен договор за развитие на природолечението подписаха  в курорта Албена Норвежката асоциация по натурална медицина и медицински център "Медика-Албена".  Събитието бе кулминация на седмичния семинар по Натурална медицина, който се провежда в Черноморския ни курорт до 6-и септември.

Договорът бе подписан от изпълнителния директор на "Медика-Албена" д-р Ивайло Христова и от главния секретар на Норвежката асоциация Лидия Мире, който представи и президента на организацията по натурална медицина г-н    Джон Петер Линделанд.
"Този проект ни дава възможност да приложим на практика изпълнението на здравния туризъм у нас. Досега в България нямаше пациенти за балнеологично лечение от Скандинавските страни. А България обединява природните фактори с постиженията в природната медицина. На 22 октомври екипът на "Медика-Албена" ще бъде в Норвегия, за да продължим обмяната на опит", подчерта д-р Христов.

"В нашата асоциация имаме над 800 членове, като 600 от тях са терапевти. Останалите са студенти и асоциирани членове, сред които и депутати. Наш почетен председател е бившият норвежки здравен министър", заяви  Лидия Мире.  

На 29 август 2017 г. Медицински център „Медика-Албена“ ЕАД подписа с Министерство на здравеопазването Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. В съответствие с договора дружеството ще получи безвъзмездна финансова помощ в размер на 58 422,07 лева за изпълнението на Проект „Изпълнение на инициативи за двустранно сътрудничество с Норвежката асоциация по натурална медицина".

Чрез организирането и провеждането на информационните и промоционални инициативи ще се даде „видимост” на целите, обхвата и резултата от използването на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежкия финансов механизъм 2009 – 2014 г., гарантирайки откритост и прозрачност при изпълнението на съответните инициативи. Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Норвежкия финансов механизъм 2009-2014 г. и Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г. чрез Програма BG 07 „Инициативи за обществено здраве”. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Медицински център „Медика-Албена“ ЕАД.











Акценти от Здравница



Десет грешки по време на пости

Десет грешки по време на пости

Защо? Защо постим? Мотивът за това е изключително важен. Ако постим само с цел да стопим килограми, по-добре е да се откажем....още

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Вече 20 на сто от жителите на света страдат от сенна хрема. Затова броени седмици преди проблемът отново да се появи, ценна информация идва от специалистите....още

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Скачането на въже е отлично сърдечно-съдово упражнение, което помага за укрепване на сърцето и подобряване на цялостното сърдечно-съдово здраве....още

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

Всеки, който има желание да отдаде последна почит към проф. д-р Иван Ценев, едно от най-ярките имена в историята на българската, европейската и световната отоларингология, ще може да го направи в Централното фоайе на УМБАЛ Царица Йоанна – ИСУЛ....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Диабор - капки за регулиране на кръвната захар Диабор - капки за регулиране на кръвната захар

Диабор е натурален продукт за регулиране на кръвната захар. Диабор не съдържа никакви токсични вещества, консерванти или оцветители....


Цена: 9.90 лв.


Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.
Масло от облепиха, студено пресовано, Здравница, 100 мл.

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email