20% НАМАЛЕНИЕ на Билкови сиропи Виж намалените цени сега! Кликни тук...


IC (Информационни копия) и България


| Прочетено Прочетено: 664 пъти | КоменариКоментари: 0IC (Информационни копия) и България

IC (Информационни копия) – това са естествени или изкуствено генерирани свръхслаби излъчвания на различни вещества, които могат да бъдат предавани на големи разстояния. Този метод дава много възможности за приложение в реалния живот.

Още през 20-те години на XX век се провеждат множество изследванията на явлението на свръхслаби излачвания на IC  в материална среда. Изразходваните финансови средства за тези изследвания в САЩ, СССР, Русия, Китай, Германия, са в размер на милиарди долари.

През 80-те години на миналия век се роди една нова медицина – информационната. В момента десетки компании произвеждат различни модели на устройства, които използват изкуствено генерирани информационни копия на различни вещества. В така наречената нова информационна медицина работят повече от 100 000 лекари.

Информация за развитието на проекта IC информационни копия в България

В основата на проекта IC – България е теорията разработена от учени в края на 20 и началото на 21 век, за предаване на информационни копия на различни вещества на разстояние посредством комуникационна линия.

Технологията за линейно предаване на информационни копия в цифров вид е проектирана от френския учен Жак Бенвенист. Днес по развитието на тази технология работи и Нобеловия лауреат Л. Монтание. Съществуват и други технологии за пренос на IC в аналогов формат, създадени през 1990 г., в Израел от съветския радио физик М. Greenstein. Най-новата технология от 2009г. до момента се развива от Благотворителната организация с нестопанска цел - "DST фонд".

Етапи на развитие на IC проекта


1. 2009 - 2012 "DST фонд" включва лекари и учени от цял свят и продължава тестване на технологията на М. Greenstein за линейно предаване на IC на разстояние през интернет. Направена е заявка за патент "лекарствена форма без странични ефекти и начин на приготвянето му." Тя е публикувана на 01 август 2013 г.  - WO 2013/112066 А2. През август 2014 г., РСТ заявката / RU2012 / 000033 е подадена за Европа.

2. 2011-2012. проектиран и инсталиран технически център, в който са заредени след тестване 60 IC копия на биологично активни вещества, които се  предават автоматично.

3. Най-чувствителна към IC е водата. На територията на България са концентрирани 45% от минералните извори на Европа. Ето защо концентрацията на учени и лекари, участващи в проектирането IC, са главно в страни от Европа.

Въз основа на тези съображения, през 2012г. фондът "DST" прави предложение на председателя и организатор на международната научна конференция "Физика, химия и биология на вода» http://www.waterconf.org, професор в Университета на Вашингтон Г. Полак, да се премести седалището на  конференцията от САЩ България.
Предложението се приема и през 2013 г. международната научна конференция "Физика, химия и биология на вода" се провежда в България. На конференцията, изследователи докладват за резултатите от изследванията IC през изминалата година.

През 2013 г. български учени, лекари и бизнесмени, които вече са информирани за възможностите на предаването на IC, оценяват перспективите и мащаба на технологията и започват да се включват в нейното развитие в България. В Бургас са извършени клинични наблюдения на пациенти с използване на IC, организират се изследвания в областта на пренасянето им в различни храни - хляб, млечни продукти, мед, зеленчуци, плодове, вино и минерална вода. Резултатите от изследванията IC в България се публикуват на http://harmonylife.bg. Подписан е меморандум за сътрудничество с Техническия университет в София.

4. 2013-2015 години. Заедно с българските лекари и учени от цял свят продължават да изучават чрез IN VIVO и IN VITRO и нови IC (информация копия) на биологично активни вещества се добавят към сървърите на техническия център. IC (Информационни копия) са използмани чрез зареждане през интернет от изследователи, лекари и потребители на техническия център. Лекари провеждат повече от 5 000 клинични наблюдения на пациенти, на които се въздейства с IC от няколко дни до 36 месеца. Положителният ефект се наблюдава при 91.2% от пациентите, странични ефекти не се регистрират нито веднъж.

Изследва се въздействието на различни IC върху животни, като се прави сравнение между въздействието на химичните субстанции и техните информационни копия.  Опитите доказват, че при успоредното приемане от животните на IC и съответните им фармацевтични продукти, ефектът на въздействие е двоен.

Разработени са методики за регистрация и трансфер на IC чрез връзка между физически устройства на разстояние. Експериментите доказват, че използването на IC е възможно в различни области - ветеринарна, растениевъдство, животновъдство, медицина, козметика, лекарства, производство и съхранение на хранителни продукти и др.

5. Разработени са интернет сайтовете - www.icmedicals.com, www.icmedicals.org, www.newpharm.bg, www.newpharm.com, www.newpharm.ru, www.dst-fund.com, www.dst -fund.ru. Заявка за патент е подадена за техническия център за "устройство и дистанционно предаване в специфичен параметър на електромагнитно излъчване на IC и начин за употреба". Заявлението за патентоване на техническия център е публикувано на 11 юни 2015 - WO 2015/082964 А1 «Vorrichtung zur Fernübertragung einer repräsentierenden Größe einer von einem Material ausgesandten elektromagnetischen Strahlung und Verfahren zum Betreiben der Vorrichtung»..

6. През февруари 2015 г., в техническия център е направено комбинирано IC зареждане в аналогов и цифров вид. Трансферът на IC на разстояние чрез комуникационни линии , като аналогово - дигитална версия значително разширява възможностите на приложение на използване на спектралните копия в материалната среда.

7. Български предприемачи разработват проекта "България – оздравителен център на Европа", който се създава и заради конкурентните предимства на българските курорти над останалите и мотивира чуждестранните туристите целогодишно - най-бързите инвеститори. Според предварителбните оценки, по проект "България – оздравителен център на Европа" се предвижда три-кратно увеличение на туристите за срок от пет години, кто по този начин може приходите в страната да се увеличат до 20 милиарда евро.

8. Чрез българския сайт за здравословен начин на живот „Здравница“ www.zdravnitza.com за първи път в света ще се представи на потребителите от цял свят и на техния език Универсален модул - http://bodyfreq.com, който може да свърже потребители на всеки Интернет - магазин в света с техническите IC центрове.

IC гамата за практическо приложение е изключително широка. Информационни копия на материална среда могат да се използват в медицината, селското стопанство, ветеринарната медицина, козметика, производство и съхранение на храни, както и други области на човешката дейност. IC ще осигури значително предимство на българските експортни продукти пред конкурентите.

БЪЛГАРИЯ – ЛИДЕР ПРИ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ИНОВАЦИОНЕН ПРОДУКТ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАЗАР

Участието на България може би е било предопределено още при създаването на компютъра от Джон Атанасов?!..  Компютрите бяха качествен скок в развитието на технологиите и направиха  интернет възможен.

Сега, благодарение на компютъра и интернет,  България отново може да е световен лидер с въвеждането на революционния продукт IC на пазара.
Акценти от ЗдравницаПерсонализираният подход при лечение на рак на белия дроб дава по-добри резултати

Персонализираният подход при лечение на рак на белия дроб дава по-добри резултати

В България ракът на белия дроб е най-честото злокачествено заболяване при мъжете и петото при жените. Честотата на рака на белия дроб е 47,9 на 100 000, като тенденциите са заболяването да се подмладява....още

17 ноември - Ден на недоносените бебета

17 ноември - Ден на недоносените бебета

Фондация Нашите недоносени деца ще отбележи за пореден път Световния ден на недоносените бебета. По-различното тази година е, че се откриване първия в България специализиран Семеен център за недоносени деца Малки чудеса!...още

Виолета мечтае да проходи! Ние можем да помогнем!

Виолета мечтае да проходи! Ние можем да помогнем!

16-годишно момиче, приковано на инвалидна количка, продава картините си, за да подпомогне финансово лечението си. Атаксия на Фридрайх е рядка генетична болест, която се среща при един на 50 000 души. Един от тях е Виолета....още

Българско изобретение в областта на онкоимунологията

Българско изобретение в областта на онкоимунологията

Патент в областта на онкоимунологията бе сред номинираните от Патентното ведомство на България за наградите "Изобретател на годината" 2017. Изобретението е "Метод за обработка на кръв от карциномно болни със центрофужна плазмафереза"....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Куркума, Здравница - 300 гр. Куркума, Здравница - 300 гр.

Куркумата действа успешно при проблеми с жлъчката и храносмилателни разстройства, успокоява чревната перисталтика, образуване на газове и др....


Цена: 6.00 лв.


Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Рожково брашно, Здравница
Рожково брашно, Здравница

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Psyllium Husks - Люспи от семена на бял живовляк
Psyllium Husks - Люспи от семена на бял живовляк

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Картофено брашно, Здравница
Картофено брашно, Здравница

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница Здравница - Google Plus RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2017 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email