IC (Информационни копия) и България


| Прочетено Прочетено: 764 пъти | КоменариКоментари: 0IC (Информационни копия) и България

IC (Информационни копия) – това са естествени или изкуствено генерирани свръхслаби излъчвания на различни вещества, които могат да бъдат предавани на големи разстояния. Този метод дава много възможности за приложение в реалния живот.

Още през 20-те години на XX век се провеждат множество изследванията на явлението на свръхслаби излачвания на IC  в материална среда. Изразходваните финансови средства за тези изследвания в САЩ, СССР, Русия, Китай, Германия, са в размер на милиарди долари.

През 80-те години на миналия век се роди една нова медицина – информационната. В момента десетки компании произвеждат различни модели на устройства, които използват изкуствено генерирани информационни копия на различни вещества. В така наречената нова информационна медицина работят повече от 100 000 лекари.

Информация за развитието на проекта IC информационни копия в България

В основата на проекта IC – България е теорията разработена от учени в края на 20 и началото на 21 век, за предаване на информационни копия на различни вещества на разстояние посредством комуникационна линия.

Технологията за линейно предаване на информационни копия в цифров вид е проектирана от френския учен Жак Бенвенист. Днес по развитието на тази технология работи и Нобеловия лауреат Л. Монтание. Съществуват и други технологии за пренос на IC в аналогов формат, създадени през 1990 г., в Израел от съветския радио физик М. Greenstein. Най-новата технология от 2009г. до момента се развива от Благотворителната организация с нестопанска цел - "DST фонд".

Етапи на развитие на IC проекта


1. 2009 - 2012 "DST фонд" включва лекари и учени от цял свят и продължава тестване на технологията на М. Greenstein за линейно предаване на IC на разстояние през интернет. Направена е заявка за патент "лекарствена форма без странични ефекти и начин на приготвянето му." Тя е публикувана на 01 август 2013 г.  - WO 2013/112066 А2. През август 2014 г., РСТ заявката / RU2012 / 000033 е подадена за Европа.

2. 2011-2012. проектиран и инсталиран технически център, в който са заредени след тестване 60 IC копия на биологично активни вещества, които се  предават автоматично.

3. Най-чувствителна към IC е водата. На територията на България са концентрирани 45% от минералните извори на Европа. Ето защо концентрацията на учени и лекари, участващи в проектирането IC, са главно в страни от Европа.

Въз основа на тези съображения, през 2012г. фондът "DST" прави предложение на председателя и организатор на международната научна конференция "Физика, химия и биология на вода» http://www.waterconf.org, професор в Университета на Вашингтон Г. Полак, да се премести седалището на  конференцията от САЩ България.
Предложението се приема и през 2013 г. международната научна конференция "Физика, химия и биология на вода" се провежда в България. На конференцията, изследователи докладват за резултатите от изследванията IC през изминалата година.

През 2013 г. български учени, лекари и бизнесмени, които вече са информирани за възможностите на предаването на IC, оценяват перспективите и мащаба на технологията и започват да се включват в нейното развитие в България. В Бургас са извършени клинични наблюдения на пациенти с използване на IC, организират се изследвания в областта на пренасянето им в различни храни - хляб, млечни продукти, мед, зеленчуци, плодове, вино и минерална вода. Резултатите от изследванията IC в България се публикуват на http://harmonylife.bg. Подписан е меморандум за сътрудничество с Техническия университет в София.

4. 2013-2015 години. Заедно с българските лекари и учени от цял свят продължават да изучават чрез IN VIVO и IN VITRO и нови IC (информация копия) на биологично активни вещества се добавят към сървърите на техническия център. IC (Информационни копия) са използмани чрез зареждане през интернет от изследователи, лекари и потребители на техническия център. Лекари провеждат повече от 5 000 клинични наблюдения на пациенти, на които се въздейства с IC от няколко дни до 36 месеца. Положителният ефект се наблюдава при 91.2% от пациентите, странични ефекти не се регистрират нито веднъж.

Изследва се въздействието на различни IC върху животни, като се прави сравнение между въздействието на химичните субстанции и техните информационни копия.  Опитите доказват, че при успоредното приемане от животните на IC и съответните им фармацевтични продукти, ефектът на въздействие е двоен.

Разработени са методики за регистрация и трансфер на IC чрез връзка между физически устройства на разстояние. Експериментите доказват, че използването на IC е възможно в различни области - ветеринарна, растениевъдство, животновъдство, медицина, козметика, лекарства, производство и съхранение на хранителни продукти и др.

5. Разработени са интернет сайтовете - www.icmedicals.com, www.icmedicals.org, www.newpharm.bg, www.newpharm.com, www.newpharm.ru, www.dst-fund.com, www.dst -fund.ru. Заявка за патент е подадена за техническия център за "устройство и дистанционно предаване в специфичен параметър на електромагнитно излъчване на IC и начин за употреба". Заявлението за патентоване на техническия център е публикувано на 11 юни 2015 - WO 2015/082964 А1 «Vorrichtung zur Fernübertragung einer repräsentierenden Größe einer von einem Material ausgesandten elektromagnetischen Strahlung und Verfahren zum Betreiben der Vorrichtung»..

6. През февруари 2015 г., в техническия център е направено комбинирано IC зареждане в аналогов и цифров вид. Трансферът на IC на разстояние чрез комуникационни линии , като аналогово - дигитална версия значително разширява възможностите на приложение на използване на спектралните копия в материалната среда.

7. Български предприемачи разработват проекта "България – оздравителен център на Европа", който се създава и заради конкурентните предимства на българските курорти над останалите и мотивира чуждестранните туристите целогодишно - най-бързите инвеститори. Според предварителбните оценки, по проект "България – оздравителен център на Европа" се предвижда три-кратно увеличение на туристите за срок от пет години, кто по този начин може приходите в страната да се увеличат до 20 милиарда евро.

8. Чрез българския сайт за здравословен начин на живот „Здравница“ www.zdravnitza.com за първи път в света ще се представи на потребителите от цял свят и на техния език Универсален модул - http://bodyfreq.com, който може да свърже потребители на всеки Интернет - магазин в света с техническите IC центрове.

IC гамата за практическо приложение е изключително широка. Информационни копия на материална среда могат да се използват в медицината, селското стопанство, ветеринарната медицина, козметика, производство и съхранение на храни, както и други области на човешката дейност. IC ще осигури значително предимство на българските експортни продукти пред конкурентите.

БЪЛГАРИЯ – ЛИДЕР ПРИ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ИНОВАЦИОНЕН ПРОДУКТ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАЗАР

Участието на България може би е било предопределено още при създаването на компютъра от Джон Атанасов?!..  Компютрите бяха качествен скок в развитието на технологиите и направиха  интернет възможен.

Сега, благодарение на компютъра и интернет,  България отново може да е световен лидер с въвеждането на революционния продукт IC на пазара.
Акценти от ЗдравницаДжинджифил - природният афродизиак

Джинджифил - природният афродизиак

Джинджифил се слави, че е природен афродизиак, който засилва половата потенция. Билката, която има формата на рогче укрепва още паметта, храносмилателната сила на стомаха, черният дроб....още

Маточината - нежната билка

Маточината - нежната билка

Маточина (Melissa officinalis) укрепва сърцето, мозъка, изостря паметта и съобразителността, полезна е за стомаха и черния дроб. Действа добре при безпокойство и страх....още

Обучение за родители как да предпазят децата си в интернет

Обучение за родители как да предпазят децата си в интернет

„Педофилите в интернет“ е темата, по която ще говори Явор Колев, началник на отдел „Трансгранична организирана престъпност“ към ГДБОП, по време на родителския форум „От нас зависи“....още

Смяната на времето ви съсипва? Вижте какво може да се направи

Смяната на времето ви съсипва? Вижте какво може да се направи

Навън започва да грее топлото пролетно слънце, всичко се събужда от зимен сън, но твоето тяло отвръща на смяната на сезона с уморена прозявка, главата ти работи на празни обороти. Това е пролетна умора....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Слънчогледов лецитин, на прах, Здравница, 150 гр. Слънчогледов лецитин, на прах, Здравница, 150 гр.

Слънчогледовият лецитин е богат на фосфолипиди и холин. Подходящ за вегани. Не съдържа лакттоза, алергени и глутен. Продукт на Здравница....


Цена: 23.00 лв.


Рожково брашно, Здравница
Рожково брашно, Здравница

Конопено масло, Здравница - 100 мл.
Конопено масло, Здравница - 100 мл.

Сода Бикарбонат (без алуминий), Здравница - 500 гр.
Сода Бикарбонат (без алуминий), Здравница - 500 гр.

Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Канела (Цейлонска) на прах, Здравница - 200 гр.
Канела (Цейлонска) на прах, Здравница - 200 гр.

Морска краставичка - тинктура
Морска краставичка - тинктура

Всички продукти
Най-търсено в Здравница Най-търсено в ЗдравницаЗаболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница Здравница - Google Plus RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2017 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email