Нумерологията е път към себепознание


| Прочетено Прочетено: 3660 пъти | КоменариКоментари: 0



Нумерологията е път към себепознаниеМилена Иванова е нумеролог, консултант Ангелска терапия (сертифицирала при Дорийн Върчу, Шамбала 13Д мастер лечител),  консултант Фън Шуй. Можете да й пишете на milena.ivanovatm@gmail.com,
както и във Фейсбук на адрес -
 Нумерология  "Път към Себепознание".



- Г-жо Иванова, защо решихте да се занивамате с нумерология? Има ли личен мотив?
- Разбира се, че има личен мотив в това да се обърна към духовната страна на живота. Реших да се занимавам с Нумерология по-ред  причини и обстоятелства, които се случваха в моя живот. Преминах през доста изпитания-  в любовта ,семейството, бизнеса, здравето.Твърде логично ситуациите следваха своя ход и в един момент целият ми живот рухна пред очите ми, направо се срина. След много страдания , възходи и падения, с които се гордея и не ме е страх да призная, както в любовта и семейството, така и в работата, преживях доста трансформации в духовен аспект. Но все едно нещо ме тревожеше: ,,Защо това се случва, и защо точно на мен? Къде бъркам и защо не се получава така, както искам?”.Животът  ми се преповтаряше по един и същи начин на определен период от време, като всеки следващ път ставаше все по -трудно и по-трудно. Кармата не ме оставяше на мира, сякаш трябваше да възприема и науча уроци, които до този момент не осъзнавах.Всички тези опити ми струваха твърде скъпо, или казано по друг начин :платих много висока цена. Така започна моето пътешествие в света на Нумерологията.

Номерологията (прието е да се пише и по този начин) е път към себепознание, както казвам на всички хора, с които работя.Тя не е просто гадателска наука, тя е процес на осъзнаване и развитие. Първоначално започнах да изучавам тази необятна езотерична наука  с цел да подобря качеството на живот за себе си и любимите ми хора, да разбера случки , събития и взаимоотношения в живота ми , като изобщо и не предполагах,ч е това ще се превърне в моя житейска мисия. Нумерологията е светлината на моя живот,за това благодаря на Бог и Ангелите, че ми дадоха възможност да се докосна до нея.

- Какво е болестта от нумерологична гледна точка?
- Тайният информационен ключ за всеки един човек се състои в датата на неговото раждане, часа , името и мястото.Според  него ние можем да определим  местоположението на планетите в момента на въплъщението  на душата. В осем числовата редица код (наречена  дата на раждане )е съхранена цялата информация за планетарна, национална, групова ,общочовешка и лична карма .
Чрез Нумерологията можете да си дадете отговор на много важни въпроси: ,Кой съм аз“, Какво мога да правя“,,Защо съм тук“,” Как да се отнасям с колегите си?“,‘‘Защо моят шеф е такъв?,,,Как да възпитавам децата си?,“Защо съм в постоянен конфликт с моята майка или баба?“, „Това ли е идеалния партньор за мен?“Кога ще срещна моята половинка?‘‘,,Коя е най-подходящата дата за сключване на граждански брак?,Кога е най-подходящо да си купя къща?“ и т.н . Нумерологията може да стане нашия ежедневен пътеводител.
В Нумерологията има няколко вида болести:  кармични, и такива, които сами си ги навличаме според изборите,които правим в сегашния живот. Да не говорим,че човек е склонен да си доведе болест, само защото е избрал да живее с неподходящия партньор или пък работи професия, която не го удовлетворява.Най-общо казано  във всеки един от  случаите се цели оздравителен ефект върху съзнанието и трансформацията на индивида с цел еволюционно развитие на душата.

Вярвам, че преди въплъщението  всеки един от нас съставя план за бъдещия си живот. В него се включва житейска мисия ,набелязват се най-важните ,,критични точки‘‘ и взаимоотношения.Душата избира и евентуални болести и препятствия през които да премине ,с цел да я разтърсят и събудят в случай, че не си изпълнява мисията. Всички тези предопределения са закодирани  в датата на раждане.Така,че от Нумерологична гледна точка болестта е нашия учител.

- Как работи болестта от нумерологична гледна точка?

- Имам много истории с пациенти,но ще разкажа само за две от тях.
Винаги,когато дойде човек с определено проблем и оплакване при мен в момента го питам: ,,Какво не желаеш да видиш и чуеш?‘‘, ,,Срещу какво се съпротивляваш?‘, ,,Какви зависимости в отношенията  си създал?‘‘, Какви събития се преповтарят във живота ти? От отговорите на тези въпроси мога да разбера най-общо за човека, кои уроци отказва да научи и кои задачи оставя нерешени.
 Имам една приятелка  И.Т, която имаше  проблеми със слуха. Постоянно чуваше сигнали под формата на силни писъци. Направи си пълни изследвания на слуха , кръвно налягане,вестибуларен апарат ,кръвна картина и какво ли още не, при което се установи,че е напълно здрава.Но звука не я оставяше на мира. Дойде при мен с молба да  й помогна.Направих  й нумерологичен ДНК-тест в който  се установи, че една от задачите й е  да уравновеси егоцентризма си и да се научи на повече смирение.Помолих я да си направи тест за визуализация,: Кого и какво не искам да чуя‘‘?,като я помолих да разграфи бял лист в две колони-1-вата-,,Кого не искам да чуя“,2-рата-,,Какво не искам да чуя“.Казах и да запише всичко което й дойде на ум , без да дава оценка и осъжда.Това е много силен тест за визуализация и осъзнаване. След една седмица И.Т ми се обади с благодарности, че шума и звуците в ушите й  са си отишли.
Друг случай: М.Б, която имаше проблеми с бъбреците. Направила бъбречна криза и беше доста уплашена и стресирана.Когато започнахме терапия установих,че жената има да решава уроци в сферата на партньорството.Оказа се , че тя се е вкопчила в ежедневните си проблеми, и по този начин беше възпрепятствала потока си на развитие.Постоянно отправяше проекцията за вина към мъжа си, все някои й  беше длъжен и виновен.Целия този гняв,страх и егоизъм се бяха проявили в нейните бъбреци. Поработихме заедно.Обади ми се след месеци.Беше заминала за чужбина. Каза:”Започнах работа в посока на личното си  развитие „.С мъжа ми сме в перфектни отношения, спрях да се страхувам и да  го обвинявам за всичко. Бъбреците ми са в отлично здраве.

- Каква е вибрацията на месец юли?
- Седми месец юли има 1-ва дата с път на живота 7,което в кармичен план дава нови цели и стремежи, максимални претенции, осмисляне на живота. През този месец учим духовни уроци, усилва се духовността на хората. Възможно е да направим промяна в принципите си. Отделете време за вяра. Много хубави, стабилни и позитивни дни свързани с добро са3-и, 12-и,21-и,30-и. Дни за постигане на цел и победа са 9-и,10-и,11-и,18-и, 19-и,20-и, 27-и, 28-и, 29-и. Дни за почивка : 8-и,17-и, 26-и. Негативни,такива в които нещата се случват с трудност и борба -4,5,6,7.13,14,15,16,22,23,24,25,31-и.

- От известно време у нас е много популярна и ангелската терапия. Как да познаем човека на който да се доверим за нея?
- Най-лесния начин за разпознаване на хората, когато си отворил тези сетива на възприятие е да разчетем тяхната аура. Както знаете, всеки човек има различен цвят аура според моментното състояние, в която се намира. Всеки цвят е свързан с определена вибрация. Виждайки или разчитайки аурата на човека, ние можем  много ясно и точно да преценим дали е искрен с нас и съответно  може ли  да му се доверите. Ако все още не сте развили тези способности, най-лесният начин за разгадаване са очите и лицето. Земните ангели имат миловидни лица, често с формата на сърце(важи за жени и мъже).Имат големи и хубави очи, като на сърна,които винаги излъчват любов и всеотдайност.Такива хора имат огромна аура –те просто сияят. Когато влязат в стаята или офиса всичко грейва. Енергията се сменя мигновено. Има различни подтипове на земни ангели, които сега няма да изброявам, но всички те са с много мека и лека енергия. Общуването става  лесно и след срещата  ни с тях винаги остава усещане за значимост и растеж.

- Кое е най-важното за тази терапия?

- Независимо дали вярваме или не, всеки един от нас има поне по един ангел хранител, които бди над него  през целия му житейски път. Най-важното е човек да бъде с отворено сърце и душа. Да има желание да се развива, и да бъде възприемчив .Информацията достига до нас в различен етап от нашето личностно развитие. необходимо да сме се занимавали с нещо по- специално преди това, или да сме религиозни. Ангелската терапия е подходяща и за хора,които вярват в Ангели Хранители, и такива,които за първи път разбират за подобен род терапия. И в двата случая Ангелите и Архангелите извършват необходимото лечение  за  човека спрямо неговата свободна воля и според това , което е най-добро за него в този момент.Тези духовни същества не се влияят от религии и вероизповедания.Те са тук да ни помагат и лекуват.Те знаят ,че в основата на всички религии седи Великият Създател.Няма как да се извърши лечение по време на сеанс, ако практикуващия няма връзка с Ангелите.На практика той става енергиен канал, чрез които ангелите извършват своето лечение.Идеята е практикуващия да помогне на човека да отвори сетивата си и да стане по-възприемчив за тази лечебна енергия,като целта е след това всеки да установява сам връзката си с Ангелите, и по този начин да лекува себе си и близките си.

- Коя е най-търсената услуга от ангелската терапия?
- Няма как да определя най-точно,коя е най търсената услуга в Ангелската терапия? Колкото хора има на Земята,толкова потребности и търсения съществуват.С Ангелите може да се работи на всички нива, като започнем от заземяване , защита и центриране …до препрограмиране на нашето духовно ДНК. Може би много често търсена услуга е така нареченото Realm reading(определяне на вашето измерение),защото то дава много успокоение за  човека, обяснява неговата същност и мисия. Това може да бъде отправна точка,след която  да надграждаме.Също така много работя за изчистване на чакрите с Ангелска енергия,Прошка с Ангелите,Премахване на лично и родово проклятие,Събуждане на спящите хромозоми на дълголетието и младостта чрез дишане с Архангел Рафаил(лечебния ангел)тази техника помага при тежки депресии и сериозни болести.Също- Седем стъпки за отваряне на третото око ,Аура лечение, и т.н.

- Комуникация с животните -с нашите любимци и дивите животни, как да им помогнем, какви съобщения носят за нас, защо са ни избрали в този живот?
- Знам, че някой може би ще остане изненадан, но домашните ви любимци не са тук при вас случайно. Те са ви избрали , защото сте свързани по-между си от предишни превъплъщения. Животните са много по- сензитивни от нас относно невидимия свят.Те могат да влизат в контакт с други нива на измерения.Затова често пъти могат да бъдат наши посланици.Надявам се да не ви изненадам много ако кажа,че ваши починали домашни любимци са сред вас и ви помагат. Вашето куче или котка,домашно зайче и т.н. остават край вас дълго време след като са напуснали този свят. Връзката ,която сте създали по между си ги държи близо до вас и след смъртта им. Затова обичайте животните и домашните си любимци,те са ваши посланици и пазители, т.е животните са нашите приятели и също като нас имат своята мисия.

- Колективната медитация за България - с какво и  как помагаме на страната си, и колко често трябва да я правим?
- За да помогнем на страната си и да премахнем вредните  въздействия, които се генерират постоянно, е необходимо да се прави колективна медитация-молитва.Това е много мощен инструмент за премахване на магии,проклятия и други вредни въздействия, защото върху България се работи и на енергийно ниво,с цел  да се въздейства на хората.Целта на груповата медитация-молитва е в определен ден и час в различни точки на страната хората да се помолят за нашите политици(да бъдат по- добри, да управляват по-добре и в интерес на народа) и доброто на България.Такава групова медитация е добре да се прави поне един път годишно. Но трябва да се съберат  70 000 хиляди Работници на Светлината( 1% от населението ), които с помощта на Ангелите и на Бог да извършат Молитвена Колективна Медитация за доброто България. Така се образува мисъл-форма, която влияе върху потока на събитията и има силата да ги променя.Колкото повече хора извършват молитвата заедно в определен ден и част,толкова по-силна и лечебна ще бъде тя за България.











Акценти от Здравница



Десет грешки по време на пости

Десет грешки по време на пости

Защо? Защо постим? Мотивът за това е изключително важен. Ако постим само с цел да стопим килограми, по-добре е да се откажем....още

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Вече 20 на сто от жителите на света страдат от сенна хрема. Затова броени седмици преди проблемът отново да се появи, ценна информация идва от специалистите....още

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Скачането на въже е отлично сърдечно-съдово упражнение, което помага за укрепване на сърцето и подобряване на цялостното сърдечно-съдово здраве....още

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

Всеки, който има желание да отдаде последна почит към проф. д-р Иван Ценев, едно от най-ярките имена в историята на българската, европейската и световната отоларингология, ще може да го направи в Централното фоайе на УМБАЛ Царица Йоанна – ИСУЛ....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Колакен МАКС - формула за здрави стави Колакен МАКС - формула за здрави стави

Колаген Макс съдържа колаген, глюкозамин, хондроитин, МСМ и хиалуронова киселина. Мощна и ефективна формула за здрави стави....


Цена: 37.80 лв.


Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)
Билкова смес №20 (при киста на яйчниците)

Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email