Д-р Леон Колдуел: Всякакъв вид рак се лекува за 6-8 седмици (видео)


| Прочетено Прочетено: 11522 пъти | КоменариКоментари: 0



Д-р Леон Колдуел: Всякакъв вид рак се лекува за 6-8 седмици (видео)Това е един много важен филм за всеки, той трябва да се види. Ракът е лечим. Лечението на рак – това е индустрия, с бюджет от трилиони долари. Смятате, че те ще ви дадат нещо, което може да излекува болестта?

Да, точно така. Ракът е бил лечим дълго време, и заради ужасния и ненормален дневен ред милиони загинаха и трилиони бяха пропилени. Има много случаи в цялата американска история, когато нашата собствена агенция (FDA) е предписвала на хората умишлено отрова. Ние знаем, че те ще направят всичко, за да направят много пари и да „друсат“ американския народ в същото време. Моля, събудете се.

Д-р Леон Колдуел (Coldwell, неговият сайт http://drleonardcoldwell.com) бе спрян от федералното правителство, заради големия му успех в лечението на рак.

„Тъй като всички седем братя и сестри на майка ми страдаха от рак, а и баба ми почина от рак, и дори баща ми почина от рак, мога да ви кажа, че аз съм сигурен, че никой друг не разполага с такъв голям опит с рака като мен. Видях го като член на семейство, син и внук от самото начало, докато той не уби моите роднини.

По това време, аз видях повече от 35 000 пациенти и имах повече от 2,2 милиона участници в семинари, които ми писаха, като ми изпращаха коментари и житейски истории. Имам повече от 7 милиона читатели на моите бюлетини и доклади. Аз съм лекар, който има, по мнението на водещи експерти, най-висок коефициент ба лечението на рак в света.

В действителност, аз съм убеден, че мога да излекувам най-малко 90% от всички пациенти с рак, ако имах правна платформа да работя с тези хора „по схемата на д-р Колдуел.“ Докато пациентът е готов и все още в състояние да направи каквото е необходимо, няма да му се наложи нито хирургическа намеса, нито химиотерапия или излагане на радиация, няма никаква причина ракът да не може да бъде излекуван при повечето хора.

Сигурен съм, че мога да го излекувам за няколко седмици или няколко месеца. Но тъй като законът и тези, които правят пари от страданията и дори смъртта, не ми разрешават да прилагам моята техника, аз законно дори не мога да ви кажа какво да правите или да не правите.

Ето как медицинската професия и фармацевтичната промишленост защитава своите трилиони долари от раковата промишленост. Те „карат политиците да издават закони, които убиват хора, или поне ги разболяват, и закони, които не им позволяват да се възстановят. Те могат само да ви направи още по-болни и в крайна сметка да предизвикат смъртта ви, предлагайки ви токсично, опасно и жестоко лечение“.

Източник: Analizator.eu




Съвет на Здравница

прочети още Имаме ли кандида? (тест, който може да правите у дома)

прочети още Може ли да преборим рака с витамин В17? (Част 3)

прочети още Може ли да преборим рака с витамин В17? (Част 2)

прочети още Може ли да преборим рака с витамин В17? (Част 1)

прочети още Мислете за рака като за всяко друго хронично заболяване, а не за смъртта!

прочети още Възможно ли е химиотерапията да не лекува рака?

прочети още Как сами да се изследваме за рак на гърдата?

прочети още Ракът е лечим, но фармацевтичната мафия го крие?

прочети още Как в Швейцария лекуват рак с бял имел?

прочети още Възможно ли е микроб да причинява рака?

прочети още Според д-р Симончини: Ракът е Candida

прочети още Ракът бяга от хлебна сода и кленов сироп












Акценти от Здравница



Десет грешки по време на пости

Десет грешки по време на пости

Защо? Защо постим? Мотивът за това е изключително важен. Ако постим само с цел да стопим килограми, по-добре е да се откажем....още

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Как да направим профилактика на сенната хрема с природни средства?

Вече 20 на сто от жителите на света страдат от сенна хрема. Затова броени седмици преди проблемът отново да се появи, ценна информация идва от специалистите....още

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Десет здравословни ползи от скачането на въже

Скачането на въже е отлично сърдечно-съдово упражнение, което помага за укрепване на сърцето и подобряване на цялостното сърдечно-съдово здраве....още

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

В ИСУЛ ще има кът да поклонение пред проф. д-р Иван Ценев

Всеки, който има желание да отдаде последна почит към проф. д-р Иван Ценев, едно от най-ярките имена в историята на българската, европейската и световната отоларингология, ще може да го направи в Централното фоайе на УМБАЛ Царица Йоанна – ИСУЛ....още


Виж още от акценти

 

За потребителя

Продуктите на Здравница

Масло от черен кимион - капсули Масло от черен кимион - капсули

Маслото от черен кимион на Здравница е мощен и доказан имуностимулатор, аналгетик, диуретик и др. Действа благоприятно на цялото тяло....


Цена: 15.90 лв.


Ябълков пектин на прах
Ябълков пектин на прах

Масло от черен кимион
Масло от черен кимион

Сода, без алуминий - 250 гр.
Сода, без алуминий - 250 гр.

Масло от бял трън
Масло от бял трън

Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница
Безалкохолна прополисова тинктура - Здравница

Билкова смес №15 (при псориазис)
Билкова смес №15 (при псориазис)

Всички продукти








Най-търсено в Здравница Най-търсено в Здравница



Заболявания Заболявания

 

Билки Билки

 

Народни рецепти Народни рецепти

Всички заболявания Всички билки Всички народни рецепти

Намери бързо:    

"Ню Ес Нет ЕООД" предупреждава, че предоставената информация на страниците на ЗДРАВНИЦА не може да замени посещението на лекар, поставянето на професионална диагноза и провеждането на нужното лечение.

Facebook - Здравница Twitter - Здравница RSS - Здравница

Използването на материали от Zdravnitza.com задължително става след позоваване на източника и линк към съответната страница!

Здравница
Здравница
Здравница
   
Здравница

Copyright © 2006-2022 Zdravnitza.com Всички права запазени.
Zdravnitza.com е собственост на "Ню Ес Нет ЕООД" : Условия за ползване

email